Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Idegen fiúkkal szexelek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idegen fiúkkal szexelek. Prosti vagyok?

Figyelt kérdés
Nemrég a suliban diszkó volt. Ökörködtünk a fiúkkal, mikor az egyikük azt mondta nem merem őt leszopni a wc-ben. Hát mertem és rajta kívül még négy srácot elégítettem ki. Másnap a suliban az egyik azt akarta, hogy délután menjek fel hozzá, fel is mentem, és már ott volt még két fiú és egy felsőbbéves lány. A srácok azt akarták, hogy nyaljuk ki egymást a lánnyal, meg is tettük, isteni volt , majd a fiúk egymás után letepertek minket. Nekem nagyon jólesett, a másik lány viszont sírva fakadt. Mikor végeztünk kaptam 20000ft-ot, hogy vegyek magamnak valami szépet. Azóta ez többször is megismétlődött. Úgy tudom a prostik csak a pénzért csinálják én viszont azért mert élvezem.
2011. márc. 11. 10:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ez nagyon nem normális, az biztos.
2011. márc. 11. 12:01
 12/26 anonim ***** válasza:
szerintem is azvagy, de én is igénybe vennélek ha gondolod :P
2011. márc. 11. 12:02
 13/26 anonim ***** válasza:
Ugy is mondhatni, hogy szerencsés vagy. Élvezed és még pénzt is kapsz. Én is szivesen találkoznék veled.
2011. márc. 11. 13:01
 14/26 anonim ***** válasza:
cigánylány
2011. márc. 11. 13:05
 15/26 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy...? :S
2011. márc. 11. 13:09
 16/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigány. El lehet ítélni amiatt amit leírtam, de ilyenekkel azért ne sértegessetek.
2011. márc. 11. 13:17
 17/26 anonim ***** válasza:

itt a válasz zenébe:)

halgasd meg szöveg is itt van ha nem értenéd mit énekel :)

[link]

" Odalett minden vágya

Régebben azt hitte, belefér

Most tudja mennyit ér

Teljesít minden este

Árucikk lett a teste

És tudja jól, hogy elcseszte "

" Tévedés, ami sokba került

Dögös csaj volt, hát nem menekült

Hagyta magát, már bánja, hogy tette "

F/24

2011. márc. 11. 13:45
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. Valahol tudom, hogy ez sokáig nem mehet, de olyankor eszembe jut, hogy ma már hírességek is csinálják állítólag, ebből van pénzük autóra, lakásra, új cicikre, luxusnyaralásokra stb. Mindenki tudja, hogy nem a címlapokból élnek ilyen színvonalon, mégis totál híresek, gazdagok és szépek, mindenhová hívják őket, vagyis az emberek elfogadják őket olyannak amilyenek. Miért dolgozzak évekig annyi pénzért amit 2-3 óra alatt megkereshetek? Az egyik példaképem a modellkedés és az állítólagos mellékállása szerint jogra jár, tehát okos!
2011. márc. 11. 13:52
 19/26 A kérdező kommentje:

mellékállása MELLETT jogra jár

(bocs, suliból írok és sietek)

2011. márc. 11. 13:54
 20/26 IQnindzsa ***** válasza:
100%

Kisbogár... Valahol vicces ,hogy azon megsértődsz ,hogy 'lecigányoznak' miközben három srác tol egy puncinyalás után. Ne érts félre. Nem foglak elítélni ,hisz nincsen rá jogom és felhatalmazásom. A véleményem viszont el fogom mondani ,hiszen ezt kérdezted.

A magas libidó nem ugyanaz mint a kontrollálatlan szexvágy. Iskolás korú vagy és egyfajta kihívásként tekintesz a szexualitásra. Ezért szoptál le egy pasit... (izé... kölyköt) egy wc-ben. Felborult az értékítéleted és nincsen senki aki ezt korrigálja. Ha nem Fake a kérdés,akkor nagyon komoly gondok vannak veled. Nem. NEm azzal van a baj ,hogy szeretsz szexelni. Hanem azzal ,hogy felelőtlen vagy és BÁRMIBE belemész. Ki tudja nem visznek-e be az erdőbe egy dugásra és csak 5 hét múlva feldarabolva találnak meg? Vagy jön egy csibészes külsejű férfi... aki azt mondja még több pénzt kereshetsz és máris úton vagy egy bordélyházba... valahol a világ másik felén... összeverve, betörve ,megfélemlítve.

A fő baj a FELELŐTLENSÉGED. Bocsáss meg ,hogy ezt így az arcodba vágom de egy igazi Buta Pics@ vagy. Vagy azt élvezed ,hogy lenéznek? Szerinted mennyi tisztelet van egy kölyökben aki suli után lekúr téged meg egy barátnődet?

Prosti vagy-e? Te magad is tudod a választ. Pénzt fogadtál el. Prostituált vagy. Élvezed is? Na és? A lényegen nem változtat, ugyanúgy prosti vagy és így nagyon hamar AIDS-es vagy valami egyéb beteg is leszel. Gondolom baromira védekeztek a fiúk amikor szétdugtak...

Csillagbogaram... Ha engem kérdezel akkor azt csinálsz amit akarsz. De így hamarosan egy statisztikai adat leszel a bűnügyi nyilvántartásban.

2011. márc. 11. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!