Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan szerelmi csalódásot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan szerelmi csalódásotok, ami az egész életetekre kihatott?

Figyelt kérdés

Vagyis volt már olyan szakításotok, akármilyen okból, akár ő dobott titeket, hogy soha többé nem tudtatok mást szeretni annyira?

Mindenki azt érzi a szerelemben, hogy soha többé annyira senkit se fog szeretni? Vannak olyanok köztetek, akik tényleg sosem szerettek mást? Vagy ha szerettek, akkor annyira sosem, mint azt a bizonyos fiút?

Hogyan tudtátok folytatni az életeteket? Összeomlott az életetek? Mit tudtatok tenni ebben az esetben?

Nektek is "kishalált" jelent a szakítás? A "kishalál" után hogyan lehet továbbélni?

Gondolkodtatok már azon, hogy elvonultok a világtól, és kizárólag baráti kapcsolatokat tartotok fent?

Van köztetek annyira érzékeny ember, aki soha többé nem akart párkapcsolatot, és soha többé nem is volt párkapcsolata? Tudom, hogy sok szingli van.

A véleményetekre vagyok kíváncsi, a hogyan továbbra. Tudom, hogy ez nagyon szubjektív dolog, de hátha én is tanulok belőle.

2011. márc. 11. 08:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

talán lehet azt mondani, hogy sajnos beleszerettem egy lányba akit akkor x évvel ezelőtt frissen ismertem meg, de annyira kedves, rendes, nem utolsó sorban gyönyörű volt, hogy teljesen elvesztettem a józan látásom. Semmi szakítás nem volt, mivel nem jártunk, nem volt kölcsönös a vonzalom.

Akkor ez engem is nagyon meglepett, de iszonyatosan megviselt. Kb mintha évekig jártunk volna, kicsit belebetegedtem is, szégyen de ez van. Azóta sem volt senkim, senki sem tetszett annyira, hogy meg akartam volna ismerni. Még mindig rosszul vagyok ha néha összefutok vele valahol. Azt hiszem egy darabig még nem is fog kelleni senki, vagy majd kialakul, de kétlem.

2011. márc. 11. 15:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Volt egy barátnőm sokáig, 16 voltam amikor összejöttünk. Ő 14 volt akkor. Két és fél év után kidobott egyik pillanatról a másikra. Összejött egy akkori tanárjával aki akkor kb. 25 volt, az USAból származott, és kivitte magával össze is házasodtak...

Hát elég rossz volt, évekbe telt kiheverni. Egy darabig tartottam vele a kapcsolatot, de ettől csak még jobban szenvedtem. Két év után arra jutottam, hogy jobb lenne ha nem beszélnénk többet. Az óta nem beszélünk, örülök hogy így döntöttem.

Szerintem lehet mást is "úgy" szeretni, de egy ilyen rossz élmény után már sajnos kevesebb a bizalom, kevésbé tudja átadni magát az ember az érzelmeknek.

A sors iróniája: a volt barátnőm az óta elvált, és el kellett jönnie az USAból. Részleteket nem tudok, nem beszélek vele...

2011. márc. 11. 16:18
 13/18 A kérdező kommentje:

Köszi a kommenteket :).

ma 10:44-nek:

Nem vagyok ostoba, én is tudom, hogy lehet, hogy ha együtt vagyok vele, minden máshogy alakul. Nem ismered az én "kapcsolatom" részleteit, itt a bibi. Nem éltem vele együtt, sőt még igazán nem is ismertem olyan értelemben, ahogyan egy nő egy férfit. Egy valamiben viszont biztos vagyok, hogy bármit eltűrtem volna mellette, és minden körülmények között szerettem volna. Már eddig is sok mindent eltűrtem neki...

Valóban ostoba dolognak tűnik a szerelem. De nekem már egyre komolyabb fizikai problémáim vannak.

Én személy szerint sosem lépek túl, mert sose tudnék igazán. Szingli maradok, és azzal leszek elfoglalva, hogy miután mostanra már úgy-ahogy kiírtogattam a lelkem, amilyen mértékben lehetett, most jön a pszichém. Ezzel leszek elfoglalva pár évig. Én is rájöttem, hogy nem leszek öngyilkos, nem fogom én ezt ilyen könnyen megúszni, és akárhány év van hátra, azt végig kell csinálni. Úgy számolom,hogy még lehet, hogy harminc év van hátra még, legalábbis ha kábé annyit élek, mint anyám. Én 25 éves vagyok. Tehát be kell rendezkedni erre az elkövetkező nyomorult életre. Először is a személyiségem kevésbé szimpatikus részeinek kiírtásával kezdem. Persze teljes körűen nem járhatok el, és lehet, hogy Nietzsche sorsára jutok, de nem érdekel már. Korábban még csak egyszerűen elrejtettem a pókerarc mögé, nagyon mélyre a személyiséget. De most megint gondot okozott, és meg akarom ölni, és meg is fogom. Szórakozzon mással a nyavalyás.

De ez az én dolgom, én elleszek a személyiségem bizonyos részének kiírtogatásával, és hát, nyelvvizsga, ez-az. Minden életcélomat eldobtam, és már csak a bosszún jár az eszem. Ez sose lesz jobb.

Igen, lehet, hogy van bennem önsajnálat, de nem érdekel. Önző vagyok.

De azért köszi a véleményt. Csak hát, nem egészen így van. Nem feltétlen önsajnálatról van szó ilyenkor.

2011. márc. 11. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:

"már csak a bosszún jár az eszem."

Ez a legrosszabb út amin járhatsz. Vagy ez az amit ki akarsz irtani magadból? Ha az utóbbi, azt jól teszed, ha az előbbi, akkor kár élni tovább.

2011. márc. 17. 09:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Jaj, már kiírtottam magamból a bosszút :D:D. Kicsit megzakkantam:D, azt hiszem, megőrültem kicsit:D, de legalább jól érzem magam :D.

Beszúrok egy részletet, amit a barátnőmnek írtam:D, lusta vagyok újrafogalmazni:D.

"szeretném, ha szeretne (az a bizonyos fiú)D

és tényleg ezt értettem meg

hogy ostobán csináltam

most értettem meg

olyan kis buta vagoyk, tudom

de én tényleg csak most értettem meg

Böbe a következőt mondta (21:29):

tényleg csak most

hogy ha ő szeretne, átölelne, megcsókolna, szeretgetne és érezném azt , hogy szeret, akkor mindent a lába elé tennék

és imádnám

de ő nem ölel át, nem csókol meg, nem szeretget engem és nem is szeret

Böbe a következőt mondta (21:30):

te miért tenném?

és , én ezt eddig igazából nem értettem

és most, hogy megértettem, már nem szeretem

na, de te értesz, ha te ezt eddig is tudtad

Böbe a következőt mondta (21:31):

tudom, ha szeretne, mindent a lábai tettem volna, és érte mindent vállaltam volna, mert tényleg nagyon szerettem, és most is szeretném, imádnám , hhhhhhhha szeretne

de nem szeret

szóval én se szeretem őt

ezt neki

Böbe a következőt mondta (21:49):

most azt írtam bazsinak , hogy látnál élőben nyafizni

és írtam akrügernek vagy tíz oldalt:

Böbe a következőt mondta (21:50):

ma nagyon sokat írok

de érdekes élmény , hogy múlt héten még roh@adt szerelmes voltam , meg minden , most meg már nem , na, lerendeztem a pszichém, és azt szem, hogy kezdi érteni a pszcihém, mit jelent az, hogy takarodj a fas@zságaiddal

Böbe a következőt mondta (22:04):

de amúgy nekem nem katarzis élmény ez, mert én erre rákényszerítettem a pszichém , nem magától múlt ez el , hanem mert megtiltottam neki

úgy beszart a pszichém, hogy rendezett egy kis sztit

miután fojtogattam kicsit

figy, nem vagoyk normális

tudom

na, és itt társasoztunk egy sort te

én megfojtogattam

Böbe a következőt mondta (22:05):

aztán ő meg engem ijesztett halálra

de tudod, hogy ez miatt a szemem miatt jött rám a pszichém fojtogatásának vágya

modnjuk tudta a fene , hogy én tényleg megfojtogattam

de a pszichém tudta :, mert jeleneteket rendezettt

de már én is rafkósabb vagyok , és most kibékéltem vele

és majd a ába állítom én a nagykést , ha nem kussol

Böbe a következőt mondta (22:06):

csak egy kusshadt szót halljak tőle

és belevágom a nagykést:

hallod, az tényleg igaz ,hogy azt a legkönnyebb megölni akit a szíveden melengetsz

úgyhogy most a szívemen melengetem a pszichém

megbékéltem vele

már nem akarok bossszút állni rajta

de ha megnyikkan, belevágom ulról a nagykést

rájöttem énm, hogy psziché ostoba dolog

Böbe a következőt mondta (22:07):

állatias, és csak a jelent látja

még csak azt se látja, amit itt neked írok

nem lát az semmit

segghülye

szal én nyugodtan elgondolkozhatok a témán

hogy végezzem ki , és még csak tudni se fog róla

na, ezt azért mondom, mert simán el vagyunk most , egyfajta szimbiózisban , és süt a nap

amíg megint rám nem hoz valami pszichés fájdalmat

vagy kínszenvedést

mert akkor úgy ba találom szúrni

Böbe a következőt mondta (22:08):

hogy ott pistul bele

akkor utána jönnek a fizikális tünetek

aztán megint szent a béke

szerinted normális vagyok?

na, ne félj, ez csak egy költői kérdés volt

tudom, hogy nem vagoyk

, én már röhögök

hallod, ez kész vicc

Böbe a következőt mondta (22:17):

te én azóta is írkálok norbinak:

én szerintem nem vagyok normális

rám tört a röhögőőőőgörcs

már vinnyogok

jáááájjj

drágám, te nem vagy itt

Böbe a következőt mondta (22:18):

feltűnt

drágáM , hol vag y

Böbe a következőt mondta (22:19):

írom bazisnak , úriiiiiiiiisteeeeeeeen

hogy itt röhögök

már vinnyogok

azt írja, hogy az jó , az szexi

meg amikor mondom, hogy sztizek

akkor írja, hogy nem baj , mert az szexi

Böbe a következőt mondta (22:20):

lehet, hogy bolond vagyok , de legalább jól érzem magam"

Ja, hát, ez tele van nyomva smilevallllllllll:D:D, csak itt nem látszik:D, állandóan bazsajgok:D:D:, kicsit meg is zakkantam amúgy:D:D.

Ti, ti, édes drága internetes segítőtársaim :) ébresztettek rá, hogy nem fog működni a pszichém elfojtása. Meg persze a pszichém a fizikumom ellen hadjáratba kezdett :D:D. Szal rájöttem én, hogy máshogy kell állni a dolgokhoz. Meg arra is rájöttem, hogy a pszichém hozzám tartozik, és meghalni csak velem együtt fog, megszabadulni nem tudok tőle, legfeljebb irányítani tudom, mást nem. Nem fog meghalni, mert akkor nekem is meg kell. És még én azért fogok élvezni egy két dolgot az életben.

Meg ezt is írtam.

"hogy én oylan voltam még ezelőtt a szerelem előtt, mint egy gyerek , úgy örültem mindennek, és annyira boldog tudtam lenni

el akarom mondani

és , annyira örültem mindennek az életben

Böbe üzenete (21:41):

mindennek

a fáknak

a víznek

a szélnek

az esőnek

a hónak

mint a gyerekek

pedig szenvedtem én eleget gyerekkoromban is

de mégis boldog tudtam lenni, annyira

és ezt elragadta tőlem ez a szerelem

és valójában én ezt akartam visszakapni

azt a gyermeki naivitás , szeretet

persze, én éltem már egyedül

szal nem úgy kell ezt érteni, hogy hülye vagyok

Böbe üzenete (21:42):

mert a talpamra esek mindgi, mint a macska

és önálló vagyok

hanem az életfelfogásra

úgy rajongtam mindenért

és ezt meg is jegyezték

hogy még nem tört meg az élet

épp talán másfél éve lehetett

kicsit régebben

és másfél év alatt minden tönkrement

és már nem szeretem gyeremeki szeretettel az életet

és beláttam, hogy már sosem fogom

be kell azzal is érnem, hogy csak éppen azért van kedvem néha dolgokhoz

és azért csinálom valahogy

Böbe üzenete (21:43):

de sosem fogok már úgy örülni semminek ebben az életben

és hogy ezt elfogadtma, hogy sose tér vissza a gyermeki derű

akkor tudtam egyáltalán fellélegezni

és ez annyira szörnyű

mert rájöttem, hogy mindenkivel így lehet

hogy nem azért leszünk felnőttek

mert felnőttnek kell lenni

hanem azért, mert más emberek tönkrezúzzák a lelkünket

és az érzéseinket

és ebbe belenyomorodik mindenki

és felnőtt lesz

és a felnőttség nem más

Böbe üzenete (21:44):

mint a szenvedés

és a boldogtalanság egy éelten át

és én erre most jöttem rá

hogy felnőtté válni azt jelenti

hogy elfogadni a sok szenvedést, amit nem is az élet mért ránk

hanem a többi ember

hogy a többi ember elnyomorítja a többit

és ez a felnőttség

és amúgy épp mesélte valaki

talán te, nem tudom

hogy az élet lényege a párkapcsolat:

és ebből meg arra jöttem rá

Böbe üzenete (21:45):

hogy mit keresnek az emberek ebben az elnyomorodott egy életükben

mert igenis azok

ha be se vallják

csak én bevallom

mert én még 23 évesen is tudtam boldog

lenni

de már nem

és sose leszek

bár igazából nyilván ez sok mindenből áll

de igazából mindig tudtam tartani magam

most viszont összeomlottam én is

és na, rájöttem

Böbe üzenete (21:46):

hogy az emberek a megnyomorodott életükben mit keresnek

a katarzis élményt

amitt pl a szerelem is nyújt

katarzis élményt az elnyomorodott életükbe

ami elfeledteti a sok szenvedést

mert én is ezt csinálom

mindenki

keresünk legalább apró dolgokat

akár eeszünk

bár én azt nem

én inkább barátokkal dumálok

hogy feledjem

amit úgyse lehet felejteni

csak el lehet róla feledkezni

meg nincs értelme tönkretenni magad fizikálisan

és ez borzalmas

Böbe üzenete (21:47):

és úgy gondolom, hogy nem kéne így lennie

egyáltalán nem szek benne

hogy így kéne lennie

szerintem lehetne máshogy is

anélkül is, hogy elnyomorítsuk a többi embert

mert igazából a legtöbb ember nem vallja be

de ez történik vele

cska , ha bevallják,megint minden a felszínre jön

nekem nem

én nekem máshogy áll ez

na, értesz?

bocs, hogy sokat írtam

"

Szal megértettem dolgokat. Csak meg kellett magam őrjíteni kicsikét :D:D, mert én nem egészen úgy működök, mint a normális emberek. És elkezdek újra rajzolni, és majd ott tartózkodom többet, a rajzi dimenzióbaaaaaaannnnnnn :D, és ott vigasztalóóóóódom:D, meg a barátaim is sokat segítenek :), olyan jó érzés, hogy szeretnek :).

2011. márc. 17. 22:34
 16/18 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként annak ellenére még szeretnek a barátaim, hogy ilyen sokat írok:D:D:D, bár,én se értem néha, hogy mért:D:D, na, azért tudok én hallgatni is :D:D:D.:D:D:D:...., néha:D:D.
2011. márc. 17. 22:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Ugye amiatt volt ez az egész, mert tudom, hogy nem tudok öngyilkos lenni, és hát, mivel nem tudtam, muszáj volt elkezdeni rendezni magam. Máshogy nem megy.
2011. márc. 17. 22:41
 18/18 A kérdező kommentje:
Már nem is írtok :D:D. Na, megértem. MIndegy, talán már csak harminc évig élek, vagy kevesebb ideig, úgyhogy nem kell már olyan sokáig csinálni. Ha már nem tudom megölni magam, akkor kivárom, amíg meghalok.
2011. márc. 19. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!