Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak errefelé meleg férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak errefelé meleg férfiak? Csaj vagyok, csak érdekel.

Figyelt kérdés

Tettem már fel ilyen kérdést, de csajok írtak...én viszont nagyon szeretnék beszélgetni egy meleg sráccal :)

úgyhogy ha hajlandó megismerkedni velem valaki, és tűri a kérdéseimet akkor várom a jelentkezéseket ^^

17/L

2011. márc. 10. 21:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bocs... :D éppen meg voltam zakkanva, úgyhogy elnézéseteket kérem ^^:D
2011. márc. 11. 13:57
 12/16 IQnindzsa ***** válasza:
Nekem a legjobb barátaim között több is van. Egyet mondhatok neked. Éppen úgy tudnak szerelmesek lenni... ugyanúgy veszekszenek és békülnek... Ugyanúgy vágyakoznak valaki után. Akármennyit kérdezgeted őket erről ,nem fogsz más különbséget találni mint ,hogy ők ezt a saját nemükkel kapcsolatban érzik. Ennyi. Amúgy meg keress meleg fórumokat a neten ott biztosan találsz vállalkozót aki megválaszolja a kérdéseidet. Egy dologban azt hiszem mégiscsak különböznek a heteróktol. Sokkal segítőkészebbek általában. :P
2011. márc. 11. 14:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm ^^ végre egy épkézláb válasz :D
2011. márc. 11. 14:47
 14/16 anonim válasza:

IQNindzsa...

végre valaki, aki normális véleménnyel van róluk...egy olyan aranyos havert én is szeretnék, és nem azért, mert menő lenne, abszolút nem tartom menőnek (tudniillik sokan elítélik őket, akkor mitől lenne menő?), inkább azért, mert ahogy írtad, sokkal segítőkészebbek, rendesebbek, és örülnék, ha meg lehetne vele beszélni mindent, szerintem sokszor jobb barát, mint egy lány...

2011. okt. 29. 10:48
 15/16 anonim válasza:

Miröl szeretnél beszélgetni?

üdv. tibi

2012. febr. 28. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:
Te se az eszeddel keresed pénzt.
2013. szept. 9. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!