Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan nőt aki kihordaná nekem a gyerekemet?
Neked szerintem a börtön is bejönne, ha valóban meleg vagy.
Amúgy tényleg a béranyaság nem egy jó dolog, bár sokaknak sikerült. De szerintem elég sz@r élete lehet szegény gyereknek egy meleg "apával". Már bocs.
Magyarországon a béranyaság nem bűncselekmény, mégsem végezhetik magyar orvosok, magyar kórházakban. Angliában, Németországban, Romániában, Ukrajnában viszont lehet ilyen beavatkozást végezni.
Külföldön elvégzik a beavatkozást, hazaérkezik az anya, nem vonható felelősségre, nem lehet ezért megbüntetni itthon.
Van még egy megoldás, a roknok között kell keresnem egy személyt, de az csak dajka anya, de ezt a megoldást nem szeretném.
Miért lenne sz@r élete a gyerekemnek? Akinek az anya egy heteró nő, és velem szinte nem is találkozik soha csak egy számára elkészített bankszámlára utalnám a pénzt.
Nem kell rólam tudni a gyerkőcnek, legyen az fiú vagy lány. Lenne egy férfi valahol a nagyvilágban aki támogatja őt.
Ki bántja a gyermekemet mert meleg vagyok? A homofóbok.
A Homofób logikája:
- Nem szabad örökbefogadnotok gyerekeket, mert az ilyen gyerekeket csúfolják, bántják.
- Kik?
- Hát mi!
Más:
Nagyon sok leszbikus ismerősöm is így lett terhes de azt meg én nem szeretném hogy a gyerekemet két leszbikus nevelje fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!