Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy vallásos csajt is meg lehet puhítani?
Figyelt kérdés
Van egy csaj a suliban aki mélyen vallásos, már szinte fanatikus (gyülekezetekre jár, stb), házasság előtt semmit se akar.2011. márc. 9. 21:02
1/24 anonim válasza:
Mártogasd szenteltvizes tartóba a farkad. És mond, hogy menybe viszed. :D
2/24 anonim válasza:
Hát akkor valamit nagyon jól kell csinálj. Nem hiszem, hogy menni fog, de hajrá.
3/24 habibi válasza:
ha határozott a lány,akkor halvány esélyed sincs.
5/24 anonim válasza:
Ha látja, hogy komolyan szereted, de maximum csak ha már egy jó ideje jártok...
8/24 Just A. Guy válasza:
Gondolom milyen vallású.... Szerintem esélytelen, főleg ha fanatikus. Legalábbis én is próbáltam ugyanezt, de nem jött össze
9/24 anonim válasza:
sok lánnyal nem egyszerű, de minden lányban idővel ott lapul egy éhes nő :)))
10/24 anonim válasza:
van ismerősöm, aki csak azért házasodott 18 évesen, mert úgy nem bűn... sztem esélyed snics, ha komolyan gondolja, és még nem akarod elvenni feleségül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!