Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy ha valakit szeretünk, akkor? (lent)
Figyelt kérdés
Ti hisztek abban, hogy ha valakit igazán szeretünk, akkor ő is viszont szeret minket?
Tehát nincs olyan, hogy egy ember tisztaszívből szeret valakit, de az a valaki egyáltalán nem is érdeklődik a másik iránt. Ilyen van a valóságban is, vagy csak a filmekben?
Írjatok kort és nemet is lécci.
2011. márc. 9. 15:01
11/12 anonim válasza:
Én a páromat tiszta szívből szeretem és ő is engem, ebben teljesen biztos vagyok. 1 kapcsolatom és hosszú ideje vagyunk már együtt. Lehetséges, persze, hogy nem egyformán, de teljes szívvel.
12/12 anonim válasza:
Én most 14/L vagyok egyik fiú osztály társam 16éves egy öleléssel indult az egész utánna lett belőle köszönéskor puszi most meg ott tartunk hogy szinte minden szünetbe egymáson lógunk a sok öleléssel puszival,de persze nekem ez nagyon jól esik. Dobta végettem a bnőjét mert engem jobban szeret és a csaj kibeszélt engem. Én tiszta szívemből szerelmes vagyok belé nincsen rá megfelelő szó hogy mennyire, lehet hogy tetszek neki de szerintem annyira soha nem lesz szerelmes belém amennyire én vagyok velé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!