Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz a fenekem? : S (Képek lent)
Kérlek,normális válaszokat adjatok!:S
17 éves leszek.Milyen gyakorlatokat tudnátok,hogy mentsem a menthetőt? Nagyon ronda ?
Előre is köszönöm...:/
Ez a kerdes is igazolja az elmeletem:nincs olyan no,akinek ne lenne valamilyen komplexusa a kulseje miatt.
A kerdesre valaszolva:ez kb. olyan,mint amikor a fiuk kerdezgetik,hogy ez meg amaz a peniszmeret jo-e?
Hidd el,a parod orulni fog,hogy meztelenul lat,hogy ez a csinos popsi az "o felsegterulete",es nem fog azon porogni,hogy hol van rajta godrocske,meg hogy lapos-e vagy sem.Ha meg igen,akkor paraszt.
Szoval ne aggodj emiatt,szerintem jo segged van.Vagy ugy jobb,ha azt irom korunk nyelven,hogy szurnam a fosodat?:)
szia
teljesen jó, tetszeni fog a srácoknak, de ha nagyon aggódsz akkor valami fitneszt ajánlok attól még feszesebb leszel, de szerintem nincs miért, majd észreveszed, ha rádmásznak rögtön fenékre mennek:D
Tök jó segged van!
Kis torna és... Hú de megharapdálnám:)
A válasz írója 58%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:27
Ez kész!:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!