Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz a fenekem? : S (Képek lent)
Kérlek,normális válaszokat adjatok!:S
17 éves leszek.Milyen gyakorlatokat tudnátok,hogy mentsem a menthetőt? Nagyon ronda ?
Előre is köszönöm...:/
Kedves 15/F!
Nem nézlek le a korod miatt,köszönöm a válaszokat! :)
hmmm bele hele helyezném így hátulról!:D
Amúgy mennyi idős vagy?
Ja amúgy jó kis popi!:)
Nem kéne ennyire a TV-ben látott ideált követned, egészségtelen. A barátnőmnek is hasonló segge van mint neked, és imádom. Tiédet is biztos szeretném, de nekem épp ugyanolyan fontos az arc is mint a hátsó =)
Persze megértem hogy azt nem szeretnél felrakni, de hidd el hogy a segged miatt biztos nem mondanának nemet a fiúk =)
szia:)
sztem nincs baja a fenekednek.De én kérdeznék valamit.AZ első képeden látszik,hogy oldalt bevan mélyedve...és ez miért van? Mert enyém is olyan,sőt,szerintem jobban,és nagyon zavar:( pedig nagyon kerek fenekem van,és egyáltalán nem lapos, de ha felveszek egy tangát katasztrófa!!és egy mélyedés van ott.(A combom legfelső részén)
Nekem is ilyesmi. És én sem vagyok megelégedve vele. plusz nekem is narancsbőrös egy kicsit. Egyébként igyál sok vizet én mindennap 2 l forrásvizet megiszok, és este 7-8 után ne igazán egyél nehéz ételt. A zsíros ételeket is kerülöm. Úgy hallottam, hogy az infraszauna jó rá.
egyébként a srácok akik ide írtak neked, azoknak mindnek tetszett és észresem vették ,hogy van rajta egy kis "hiba". :) és most erre akarok kitérni, hogy manapság mindenből hibát csinálnak. pl a narancsbőr a festményeken természetes volt ugyanúgy megrajzolták. Bár tudják a szépségipari cégek, hogy miből hozzanak profitot... tudom, hogy ez téged is zavar meg engem is igazából, de ha a világ (média) nem csinálna ekkora ügyet az apróbb szépséghibákból, akkor gondolom most elégedettebb lennél magaddal. mint ahogy én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!