Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon gáz a fenekem? : S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz a fenekem? : S (Képek lent)

Figyelt kérdés

Kérlek,normális válaszokat adjatok!:S

17 éves leszek.Milyen gyakorlatokat tudnátok,hogy mentsem a menthetőt? Nagyon ronda ?

[link]

[link]

[link]

[link]

Előre is köszönöm...:/

2011. márc. 9. 14:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép a popsid.
2011. márc. 9. 15:05
 12/42 A kérdező kommentje:

Kedves 15/F!

Nem nézlek le a korod miatt,köszönöm a válaszokat! :)

2011. márc. 9. 15:07
 13/42 anonim ***** válasza:
Szerintem tök normális feneked van. Az enyém is ilyen. Mondjuk én a sajátomat nagynak látom :(
2011. márc. 9. 15:10
 14/42 anonim ***** válasza:
61%

hmmm bele hele helyezném így hátulról!:D

Amúgy mennyi idős vagy?

Ja amúgy jó kis popi!:)

2011. márc. 9. 15:13
 15/42 anonim ***** válasza:
28/F vagyok,ez lemaradt:)
2011. márc. 9. 15:13
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem kéne ennyire a TV-ben látott ideált követned, egészségtelen. A barátnőmnek is hasonló segge van mint neked, és imádom. Tiédet is biztos szeretném, de nekem épp ugyanolyan fontos az arc is mint a hátsó =)

Persze megértem hogy azt nem szeretnél felrakni, de hidd el hogy a segged miatt biztos nem mondanának nemet a fiúk =)

2011. márc. 9. 15:50
 17/42 anonim ***** válasza:

szia:)

sztem nincs baja a fenekednek.De én kérdeznék valamit.AZ első képeden látszik,hogy oldalt bevan mélyedve...és ez miért van? Mert enyém is olyan,sőt,szerintem jobban,és nagyon zavar:( pedig nagyon kerek fenekem van,és egyáltalán nem lapos, de ha felveszek egy tangát katasztrófa!!és egy mélyedés van ott.(A combom legfelső részén)

2011. márc. 9. 17:11
 18/42 anonim ***** válasza:
ja lány voltam,előző vagyok:D
2011. márc. 9. 17:11
 19/42 A kérdező kommentje:
Azt hiszem narancsbőrhöz van köze..Fenéken lévő zsírhoz..Amúgy én is rühellem...:D
2011. márc. 9. 17:15
 20/42 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyesmi. És én sem vagyok megelégedve vele. plusz nekem is narancsbőrös egy kicsit. Egyébként igyál sok vizet én mindennap 2 l forrásvizet megiszok, és este 7-8 után ne igazán egyél nehéz ételt. A zsíros ételeket is kerülöm. Úgy hallottam, hogy az infraszauna jó rá.

egyébként a srácok akik ide írtak neked, azoknak mindnek tetszett és észresem vették ,hogy van rajta egy kis "hiba". :) és most erre akarok kitérni, hogy manapság mindenből hibát csinálnak. pl a narancsbőr a festményeken természetes volt ugyanúgy megrajzolták. Bár tudják a szépségipari cégek, hogy miből hozzanak profitot... tudom, hogy ez téged is zavar meg engem is igazából, de ha a világ (média) nem csinálna ekkora ügyet az apróbb szépséghibákból, akkor gondolom most elégedettebb lennél magaddal. mint ahogy én is.

2011. márc. 9. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!