Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fene van vele? Kikészülök tőle. :/ 18/L
Interneten kedves,élőben egy tuskó..
Azt mondta tetszek neki,utána mástól hallottam vissza hogy nem kedvel..Utána nagyon jóba lettünk,találkoztunk,megint rossz lett..Most egyik barátjának tetszettem,de megtudta hogy nekem Ő tetszik,erre azt mondta: leszarom..
Azt mondta haverjának leszarja a fejem,de azóta megint keresett..
Mi a fene van vele?
Valoszinuleg az van vele, hogy, mar megbocsass, de egy eretlen idiota! Ha tetszel neki, ha nem, gyerekes modon intezi el ezt a dolgot...barmi is a celja, azt mar szemmel lathatoan elerte, hogy te egyfolytaban ezen ragodj es agyalj! Nem lenne egyszerubb normalisan atbeszelni a helyzetet, mint kombinalni es elmeleteket gyartani???
Tisztelem a noket, de neha hajlamosak annyira tulbonyolitani mindent...egyszeruen kerdezz ra, hogy hanyadan alltok es ne hagyd kiterni a valaszadas elol! Ha meg nem boldogulsz vele, hagyd a francba, felesleges tobb energiat pazarolni ra!
lehet , hogy én vagyok túl kíváncsi , de nem lehet , hogy te is csináltál valamit, ami miatt ilyen lett ... itt pl. arra akarok rávilágítani , hogy oké , hogy a srác egy gyökér élőben , de nem biztos , hogy te vagy az áldozat!
-mivel elég röviden fogalmaztad meg a problémádat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!