Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csúnya arcu, de vékony csajnak van barátja, de egy szép arcu, viszont kövér csajnak nincsen, és nem is probálkoznak nála?
Köszönöm:)
Én hiszek abban, hogy a külső megítélés csak az ápoltságra vonatkozik. Szóval ha valaki koszos, akkor egyértelmű, hogy nem lesz vonzó, de ha valaki az alkatának megfelelően öltözik fel, rendesen tisztálkodik, finom nőies/férfias illata van, a körme is ápolt, nincs összeégve a szoláriumtól és nem természetellenesen feltűnővé teszi magát, akkor az az ember igenis szép.
Van olyan ismerősöm, akit első látásra kifejezetten csúnyának látnak az emberek, de amint megismerik egész másképp vélekednek róla. Egy nagyon kedves ember, aki tele van jóindulattal és humorral, és persze van önbizalma. Rengeteget jelent az,hogy milyenek vagyunk. Aki önmagával nincs megelégedve, akkor ne várja el, hogy más megelégedjen vele :)
Kérdező és hány cm magas vagy? Valamint a súlyfelesleg hol helyezkedik el?
Még 100 kg is el tud úgy oszlani, hogy nem mondják kövérnek, csak teltnek :)
175-177cm körül
leginkább also hason
"És mi van, ha lekerül a ruha?"
Hát ez az :)
"és nem a külső a legfontosabb a szerelemben!!!"
Sokszor ezzel arra szoktak célozni hogy a külső egyáltalán nem számít a szerelemben. Hát pedig a testi vonzalom igenis egy természetes része az egész dolognak (nem azzal hívod fel a másik figyelmét ha külsőre tetszel neki?). Ugyanakkor igaz is amit írtál mert a külső tényleg nem minden.
Akkor nyugi nem vészes. Elég magas vagy.
Ha nagyon zavar, akkor csinálj napi 30 felülést, az jó, mert nem kell hozzá futni:)
Ha szép is az arcod, akkor főleg nem értem miért aggódsz, ezzel a súlyfelesleggel, te nem vagy kövér, csak teltebb. Ha alapból szélesebbek a vállaid, akkor pedig főleg. Én 60 kg-al kb. bőrből állnék, mert szélesek a vállaim és a csípőm. Szóval nagyban függ ez a testalkattól és az izomtömegtől is.
Békülj ki magaddal :) És ne irigykedj azokra a lányokra, a szépség szubjektív, te talán csúnyának látod őt, más szépnek. Ugyanígy van ez mindenkivel. :)
Igen, ez a baj ezekkel a fogyókúrákkal, mindig onnan fogy az ember, ahonnan nem akar.
Ha nagyon zavar,akkor felülés, valahová akaszd be a lábad, úgy könnyebb és ez a hasizmot fogja erősíteni.
Lehet kapni alakformáló alsókat, még vékony nők is szoktak hordani,mert jobban áll a ruha,neked is ajánlom, manapság viszonylag elérhető árban vannak.
A gizdának azért van pasija, mert jó helyen keresgél, a ducinak, meg azért nincs, mert nem jó helyen keresgél és beveszi a gizdák által mormolt divatszöveget, elhiszi és önbizalomhiányos állapotba kerül, ami kisugárzik az egész életére.
Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy teltebb nők sokkal életvidámabbak, míg a gizdák tiszta stresszesek, jobban meg akarnak felelni a gizda elvárásaiknak, a teltebb nők, meg jobban elfogadják magukat és pl lehet velük egy jót enni, jólesik nekik a fagyi, süti, fél malac és szimplán élvezik az életet. Csak a pasik terén kicsit pesszimisták.
Nana, azért a fél malac túlzás :DDD
A fagyi és a süti bármikor, főleg ha én készítem el :D
ducinak, meg azért nincs, mert nem jó helyen keresgél
pl milyen helyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!