Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egy csúnya arcu, de vékony csajnak van barátja, de egy szép arcu, viszont kövér csajnak nincsen, és nem is probálkoznak nála?
"Tessék. Szerinted csúnya ez a nő? Mert szerintem gyönyörű. Pedig eléggé vastag combjai vannak és a hasán is szoros ruha van. A testalkatának megfelelő."
Szerintem nem csúnya mert ő nem kövér ahogy a kérdező fogalmazott hanem kicsit duci (erotikusan telt így is fogalmazhatunk). Viszont az általam linkelt videóban lévő lány tényleg kövér. Na arról a kövérségről beszéltem az első válaszomban (az melyik férfinak tetszene?).
76%-os fiú vagy lány vagy? Te is teltebb vagy? Téged nem zavarna, hogy telt a párod, mert szereted őt?
Hátsószándék nélkül kérdezem:)
Persze, hogy nem zavarna :) Imádom a sörhasú pasikat :)
Megkérdeztem tesómat, ő azt mondta olyan az alakom, mint a csajnak, akit linkeltem, csak szerinte az én derekam vékonyabb. Remélem objektív véleményt adott :)
Nagyon belevaló nőci lehetsz:) Tetszik a hozzáállásod;)
Komolyan, belém is önbizalmat öntesz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!