Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyit kérdeznék lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyit kérdeznék lányok válaszát várom első sorban! Hasba vagy gyomron ütés után milyen érzés volt és mit reagáltatok rá?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 16:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ennek így se füle se farka, milyen szituban?

Ütöttek már meg persze edzésen meg versenyen (karate). Ott viszont ez természetes. Volt mikor KO lett belőle vagy beszorúlt a levegő az nyilván nem esett jól.

Ha pasi csinálná (pl megtámad, ki akar rabolni) és működik a reflex hogy befeszítem a hasfalat egy közepes erősségű ütéssel nem tudja átütni vagyis fájni fog de nem lesz KO vagy belső sérülés akkor meg isten könyörüljön rajta mert én nem fogok, gázspray, ágyékrúgás, toroktámadás, szemtámadás, karmolás és persze az edzéseken tanult szorítások - fojtások minden lesz. Akkor nagyobb baj van ha ő is járatos küzdősportban vagy rutinos verekedő esetleg sokkal nagyobb mint én, bár a gázspray ellene is bevethető.

Viszont egyáltalán nem törvényszerű hogy minden lány átéli ezt ezért is elég nyakatekert a kérdés. Párkapcsolatban szerintem csak védezeznék, de annak a kapcsolatnak ott és akkor vége lenne. Tulajdoni viszonytól függően még aznap menne valamelyikünk és jogilag is megráncigálnám. (távolságtartási, feljelentés könnyű testisértés miatt meglátjuk a munkáltatója mit szól hozzá)

2014. jún. 3. 12:51
 22/22 anonim ***** válasza:
19: rajtam gyakorolhatsz
2021. jan. 4. 23:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!