Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből áll 1 szemezés?
nem vicc komolyan kérdem leírnátok nekem?
pl: ma bámészkodok órán 1szer azt veszem észre h egy lány felém néz ... gondoltam nem engem néz hagytam de később megint észrevettem h engem néz akkor már szerintem tuti engem nézett mert utolsó előtti padban voltam és mögöttem csak 1 fiú ült és ahogy a szeme állásából kivettem sztem nem őt nézte .... na aztán elkezdtem figyelni vajon kit néz 1szer hátranézett pont a szemébe néztem ő meg azonnal előre is fordult ... ez mi volt szerintetek?
és hallottad mit mondtak???
a szemezés szerintem nem csak abból áll hogy sokáig nézitek egymást én azt is annak nevezném mikor egy légtérben vagytok és állandóan a szemetek "összeütközik" és szinte úgy kell elragadni hogy máshova nézz, ehhez persze kell egy fejmozdulat mert a szemed egyszerűen nem tudod tovább vinni szerintem ez az egész így elég mulatságos. pláne ha 5 percen belül ez többször is előfordul velem volt már ilyen hogy mindig csak összeakadt a tekintetünk de 45 perc alatt folyamatosan:D
ha hallottad hogy mit mondtak akkor már is tudnod kéne hogy te voltál e a téma
Nemtudom, miért kell ilyen nagy ugyet csinálni abból, ha valaki rádnéz!?
A szemezés az, ahogyan az 1. válaszoló is írta, hogyha egy pár hosszasan egymás szemébe néz! ... Átveszik egymás gondolatait, stb :)
Az, hogy valaki rádnéz, az még nem szemezés, csak egy normális emberi tulajdonság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!