Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből áll 1 szemezés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből áll 1 szemezés?

Figyelt kérdés

nem vicc komolyan kérdem leírnátok nekem?

pl: ma bámészkodok órán 1szer azt veszem észre h egy lány felém néz ... gondoltam nem engem néz hagytam de később megint észrevettem h engem néz akkor már szerintem tuti engem nézett mert utolsó előtti padban voltam és mögöttem csak 1 fiú ült és ahogy a szeme állásából kivettem sztem nem őt nézte .... na aztán elkezdtem figyelni vajon kit néz 1szer hátranézett pont a szemébe néztem ő meg azonnal előre is fordult ... ez mi volt szerintetek?

2009. febr. 18. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát erre én még nem mondanám hogy szemezés.De ha kcsit tovább néztetek volna egymás szemébe akkor már mondhatjuk.Tehát a szemezés az amikor két ember egymás szemébe néz kizárva a külvilágot.
2009. febr. 18. 14:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem írta h aztán elkezdett a haverináival suttogni ráadásul mindezt tőlem féléterre ... ja és előtte rendesen beszéltek nem suttogva
2009. febr. 18. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

és hallottad mit mondtak???

a szemezés szerintem nem csak abból áll hogy sokáig nézitek egymást én azt is annak nevezném mikor egy légtérben vagytok és állandóan a szemetek "összeütközik" és szinte úgy kell elragadni hogy máshova nézz, ehhez persze kell egy fejmozdulat mert a szemed egyszerűen nem tudod tovább vinni szerintem ez az egész így elég mulatságos. pláne ha 5 percen belül ez többször is előfordul velem volt már ilyen hogy mindig csak összeakadt a tekintetünk de 45 perc alatt folyamatosan:D

ha hallottad hogy mit mondtak akkor már is tudnod kéne hogy te voltál e a téma

2009. febr. 18. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

Nemtudom, miért kell ilyen nagy ugyet csinálni abból, ha valaki rádnéz!?

A szemezés az, ahogyan az 1. válaszoló is írta, hogyha egy pár hosszasan egymás szemébe néz! ... Átveszik egymás gondolatait, stb :)

Az, hogy valaki rádnéz, az még nem szemezés, csak egy normális emberi tulajdonság!

2009. febr. 18. 14:53
 5/7 A kérdező kommentje:
Azé kell nagy ügyet csinálni mert pl nem vok az a macsó típus de ma 3 csaj is lestírölt .. am a fő kérdésre még senki se adott 1 értelmű választ
2009. febr. 18. 15:12
 6/7 anonim ***** válasza:
ez 1. szemezés volt, ha még egyszer odanéz, akkor már 2 szemezés :D
2009. febr. 18. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
ha hosszú ideig egymás szemébe néztek ...
2009. febr. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!