Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szemezés? Vajon tetszem neki?
Van egy lány, nem ismerjük egymást csak látásból, ugyanazzal a vonattal szoktunk utazni. Nekem ő nagyon tetszik ezért keresem a tekintetét, többször összenéztünk már eddig, néha csak egy pillanatra, néha 2-3 másodpercig egymás szemébe nézünk, egyszer pedig én kaptam rajta úgymond, hogy bámul engem :)
Ez a szemezés?
Vajon tetszem neki, vagy csak azért néz mert én is nézem őt? :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Mikor annyira megnézett, nekem is eszembe jutott hogy tetszem neki, ez volt az első gondolatom, de aztán jöttek a hülyeségeim hogy lehet csak azért nézett meg annyira mert ronda vagyok meg ilyenek :)
Magamból kiindulva, én akkor nézek meg jobban egy lányt ha tetszik, de lehet csak én vagyok ilyen és mások azt is szeretik bámulni ami nem tetszik nekik.
Lépnem kéne?
Gondolj csak bele abba, hogy mikor mész az utcán és nézegeted az embereket akkor te sem kapod el a tekinteted azonnal egy szemkontaktusnál, mert miért tennéd? Egyáltalán nem zavar, hiszen semmilyen érzelmet nem váltott ki. Vagyis de a kíváncsiságot! A lányok mániája ez amúgy, hogy keresik azok tekintetét akik tetszenek nekik aztán kombinálnak ha a pillantásuk találkozik egyszer egyszer.:)
Én képes vagyok mélyen belenézni akárki szemébe. Ezért már mondjuk vertek el majdnem többször is, mert elég arrogáns és szúrós a tekintetem. Szóval ne találkozzunk !:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!