Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az nagyon gáz, ha egy lány 17 évesen még nem smárolt?
Ezt egyáltalán nem azért kérdeztem,mert én úgy gondolom,hogy ciki,csak kíváncsi voltam, hogy rajtam kívül ezt mások,hogyan gondolják.
00:26- Nem fogok senkihez rohanni,mert ha olyan lennék, hogy bárkivel leállnék smárolni,akkor ezt már ki se írnám,mert rég megtörtént volna.
A válaszok nem fognak változtatni a helyzeten,de nem is az a célom.Azért nem smároltam még senkivel,mert nem tudom úgy megtenni,ha nem szeretem azt az illetőt...szerelmes pedig még nem voltam. Ezért inkább ne térjünk el a tárgytól minden irányba,hogy kivagyok akadva ez miatt,meg hogy ha írják hogy gáz akkor szaladok a szomszédba....
Ezt egyáltalán nem azért kérdeztem,mert én úgy gondolom,hogy ciki,csak kíváncsi voltam, hogy rajtam kívül ezt mások,hogyan gondolják.
00:26-es válaszolónak: nem fogok senkihez rohanni,mert ha olyan lennék, hogy bárkivel leállnék smárolni,akkor ezt már ki se írnám,mert rég megtörtént volna.
A válaszok nem fognak változtatni a helyzeten,de nem is az a célom.Azért nem smároltam még senkivel,mert nem tudom úgy megtenni,ha nem szeretem azt az illetőt...szerelmes pedig még nem voltam. Ezért inkább ne térjünk el a tárgytól minden irányba,hogy kivagyok akadva ez miatt,meg hogy ha írják hogy gáz akkor szaladok a szomszédba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!