Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy ne legyek soha többé szerelmes vagy csak minimálisra csökkenteni a késztetést?
Már írtam régebben kommentet... Talán nálam is az van, hogy túl nagyot csalódtam a szerelemben és ezért nem vagyok képes új emberbe beleszeretni. De én ezt nem tartanám "áldásnak", inkább tehernek. Hidd el szar úgy élni, hogy nem találsz senkit magad mellé, nem teheted boldoggá a másikat, és minden intimitásról "lemondasz".
Szerintem minden embernek szüksége van egy másikra ahhoz, hogy kiteljesedhessen. És igen, lehet, hogy csak pár évig lesz melletted, lehet, hogy vége lesz, és lehet, hogy nem a nagy Ő. De ne felejtsük el, hogy olyan nem létezik... Ne állj ennyire negatívan a világhoz, mert sose leszel boldog. Depis embert meg asszem eleget hord hátán a Föld.
És még annyit, hogy tuti fogsz találni olyan lányt, aki miatt felhagysz ezzel a hülye mentalitással. És utána mondod majd mekkora barom voltál, hogy hagytad elveszni az éveket. Amúgy hány éves vagy? Azt ne mondd, hogy 17...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!