Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 eves lany letemre egyszerre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 eves lany letemre egyszerre tobb pasit hulyitek, ez gaz?

Figyelt kérdés
mondtam h nem akarok tul komoly kapcsolatot de az igazat NEM mondom el hogy randizok masokkal is... vol komoly kapcsolatom 18evesen 1 evig es akkor huseges voltam es oszinte azota ugy erzem egyik pasi sem erdemli meg. baj ez vagy mas is igy van 21 evesen?
2009. febr. 18. 01:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne tedd.

Sem neked nem jó - sem nekik.

Mivel már ismered őket - válassz egyet, és a többit küldd el.

Ha nem érdemlik meg, akkor MIND küldd el.

2009. febr. 18. 02:17
 2/9 A kérdező kommentje:

probalnek valasztani de mindegyik maskepp jo. bovebben, 3 van.

elso; csunya de megnevettet ,torodik velem, a tenyeren hordoz de nem bizok benne,

masodik; nagyon tetszik , jol elvagyunk bar nem nevettet meg de megerto velem es szinten torodik velem,

harmadik; tetszik is meg nem is de nagyon felenk szoval szinte meg semmi nem torten koztunk csak randizgatunk de o is torodik velem...

van egy negyedik de mar ra nincs semmi idom meg o annyira tetszik meg olyan jo volt vele a szex hogy azt mondtam tobbet nem akarom latni , feltem hogy belezugok... azota is keres hogy talakozzunk.

egyebkent azt hiszem ha valasztok az elsot valasztom. de nemtudom. azert kerdezem hogy gaz vagyok, vagy ez termeszetes hogy nem gondolom oket komolyan?

2009. febr. 18. 02:39
 3/9 anonim ***** válasza:
38%

Én 19 évesen voltam hasonló helyzetben. Volt egy srác, akivel éjszakákat tudunk átbeszélgetni, rengeteget nevettünk, és forrt köztünk a levegő, de sosem mertem túllépni azt a bizonyos határt, hogy nem csak barátok legyünk.Azt hiszem, féltem,h megbántom, hiszen ő már komolya dolgokat akart, én meg 19 évesen nem pont a családra gondoltam.

Aztán jöttek mások,de valah mindig találkoztam az elsővel,persze titokban,mert senki sem viselte volna el vetélytársnak.

Választani kell,vagy hagyni az összeset a francba.

2009. febr. 18. 07:40
 4/9 anonim válasza:
38%
Szerintem most éld ki magad: szexelj annyit amennyit csak tudsz (egészségesen), ne kelljen 5 év múlva feltenned ezen az oldalon a : Mit csináljak, nem éltem, kérdést.
2009. febr. 18. 08:21
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök mindegy hány évesen csinálod, minden esetben szemét húzás, ha nem tudnak egymástól....lehet annak a 3 (4) fiunak Te vagy a mindene, lehet szeretnek is Téged. Te meg jól elszorakozol velük. Képzeld el, hogy nagyon tetszik egy srác és szereted is, aztan kiderül, hogy rajtad kívül még van neki 4 csaja...neked hogy esne? Ne játsz az emberek érzelmeivel, mert te fogsz a legjobban ráfaragni késöbb.
2009. febr. 18. 09:23
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
Hát elég hülye felfogás sztem amúgy a másik meg h 1 te se örülnél h a pasid 1szerre több felé is udvarol 2. még a végén ribinek tartanak és ezt meg sztem nem akarod
2009. febr. 18. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:

"elso; csunya de megnevettet ,torodik velem, a tenyeren hordoz de nem bizok benne"

MIÉRT nem bízol benne?

Ha már MOST nem bízol benne - NEM ő a te embered.

"masodik; nagyon tetszik , jol elvagyunk bar nem nevettet meg de megerto velem es szinten torodik velem"

...

"harmadik; tetszik is meg nem is de nagyon felenk szoval szinte meg semmi nem torten koztunk csak randizgatunk de o is torodik velem..."

Vele egyelőre barátkozz, szex nélkül.

"van egy negyedik de mar ra nincs semmi idom meg o annyira tetszik meg olyan jo volt vele a szex hogy azt mondtam tobbet nem akarom latni , feltem hogy belezugok... azota is keres hogy talakozzunk."

Ezt döntsd el - de gyorsan!

"egyebkent azt hiszem ha valasztok az elsot valasztom. de nemtudom."

Amelyikben már most nem bízol? Miért?

"azert kerdezem hogy gaz vagyok"

Az bizony.

Méghozzá azért, mert ennyi fiút összeszedtél. Tisztességes ember NEM kerül ilyen közeli kapcsolatba SENKIVEL, amíg föl nem számolta az előzőt.

Úgyhogy szerintem te is döntsél lehetőleg gyorsan és jól, hogy kivel folytatod. A többitől búcsúzz el!

2009. febr. 18. 17:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Negativ kritika is kritika, valaszoltal a kerdesemre, hogy igen szerinted gaz vagyok, mondjuk a hangnem eleg eros volt.

hogy miert azt valasztanam akiben nem bizok az azert van mert vele erzem a legjobban magam, hogy miert nem bizok meg benne nem tudom igazan, en egyik pasiban sem biznek meg teljesen.

kivancsi lennek utolso valaszolo te hany eves vagy?

2009. febr. 18. 19:43
 9/9 A kérdező kommentje:

09:23-as valaszolonak valasza tetszett, koszi szepen,

kovetkez valaszolovanak is koszi, de amugy a pasik is ezt csinaljak mindig, hogy szeditenek mindenkit.

na jo de a valaszt megkaptam hat gaz masok szerint.

2009. febr. 18. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!