Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DannyZuko kérdése:
Feltöltenéd az ex barátnőd akt fényképeit egy nyilvános oldalra? (Lent)
Figyelt kérdés
A kérdés nem kamu. Volt egy ilyen közvélemény kutatás régebben. Érdekelne ti mit mondtok. Feltöltenétek e kicseszésből vagy csak akkor, ha kitakarják az arcát vagy nem tennétek ilyet stb...2011. márc. 4. 13:51
11/16 anonim válasza:
ja és nembasznék ki vele amiért remetét csinált belőlem. nemjárok azóta még boltba se nehogy valaki felismerjen hogy a szerelmemet kurta.
inkább a belét kéne kitaposni a nemibeteg ribancnak, nem fényképeket töltögetni..
12/16 anonim válasza:
Na ezért nem engedtem SOHA senkinek, hogy meztelen képeket csináljon rólam, bármekkora is volt a szerelem. A jelenlegi páromhoz úgy néz ki, férjhez fogok menni, de neki se hagynám. Nekem van eszem:))
25 N
13/16 anonim válasza:
ja az exemnek is volt esze. mindenkivel megcsalt utána megkért hogy nemutassam másnak meg a képeket. ha nemmondja eszembese jutott volna.
legalább bemutattam az apjának h ki is valójában a lánya.
14/16 anonim válasza:
attól függ hogyan szakítanánk :D
ha megcsalna,meg ilyesmi akkor simán felraknám
15/16 anonim válasza:
Nem, elvégre valamiért csak szerettem, együtt voltam vele. De még ha utálnám is, ekkora görény g*ciláda nem vagyok.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egy internetes oldalra több 100 kép érkezett be egy hónap alatt. A qtatást ott is elvégezték valami iskola növendékei. (Csak érdekesség ként írtam)
2011. márc. 9. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!