Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Nagy, vagy inkabb kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Nagy, vagy inkabb kis mellu lanyokkal tudtok komoly kapcsolatot elkepzelni?

Figyelt kérdés
En egy 14 eves lany,es a koromhoz kepest eleg...fejlett vagyok.sok fiu szeretne velem jarni,de nem tudom.hogy komolyan,azert aki vagyok,vagy csak szorakosnak mert nagyok a melleim...hogyan tudhatom meg,hogy miert akarnak velem lenni?elore is koszonom.
2009. febr. 17. 21:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát...lássuk csak..fiatal vagy...a fiúk is..és ebben a korban a fiúknál tombolnak a hormonok, és megvadulnak, ha látnak egy nagyobb cicit..de bármilyen cicre bevadulnak...szerintem még nem olyan komoly az érdeklődésük...inkább kíváncsiak! De ebben a korban is szükség van kapcsolatra, ismerkedésre, én azt mondom, hogy beszélgess velük sokat, és a modorukból, türelmükből rájössz, hogy mi érdekli őket jobban! 22/F
2009. febr. 17. 22:02
 2/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen.Meg varok mas velement is.
2009. febr. 17. 22:05
 3/15 A kérdező kommentje:
*Velemenyt
2009. febr. 17. 22:08
 4/15 anonim ***** válasza:

Még engem is érdekelnél, pedig "kicsit" idősebb vagyok.

Amúgy a kérdésed nem az igazi... KOMOLY kapcsolatnál nem azt nézzük, hogy a másik embernek mije mekkora. De te most a korodbéli fiúkat egyszerűen megvadítod. Ha föltennél egy képet, azzal mást is :-)

2009. febr. 17. 22:15
 5/15 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek először azt hittem hogy kicsi és mikor levettem a toppját hát meglepődtem szép formás cicije van!...Nem nagy nem kicsi
2009. febr. 17. 22:19
 6/15 A kérdező kommentje:
kit mast is?:P Ja es meg egy kerdes:az osztalytarsaim (lanyok) ezert folyton cikiznek.miert?
2009. febr. 17. 22:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia első vagyok.... igaza van a másik kommentelőnek is, a komoly kapcsit nem melltertó méretben kell nézni! Az hülyeség! Oszttársaid cikiznek, mert egyszerűen irigyek rád! :)
2009. febr. 17. 22:21
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Komoly kapcsolatban?

Hát tök mindegy. Az agy mérete és kihasználtsága jobban számít egy tartós kapcsolatnál.

2009. febr. 17. 22:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

OFF: Nem rosszból, de ezen kicsit elmosolyodtam...tehát...hát...izé...mondjuk én mellekre nem alapoznám a kapcsolatom :)

ON: nah....nem, szerintem mind1, a méret a lényeg hogy "szép" legyen...SZERINTEM inkább legyen kicsi de formás, mint hogy nagy de formátlan. (Isten ments hogy ezzel rád célozzak.Nem!Ezt csak ugy globálisan értettem).

2009. febr. 17. 23:42
 10/15 anonim ***** válasza:

ElkéPzelni... merthogy a "kép"-ből származik a szó.

Apropó: lesz kép rólad, vagy nem lesz?

2009. febr. 18. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!