Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem hogy szerelmes vagyok egy 29 éves pasiba mit csináljak,?
Azért mert te egy feltűnési viszketegségben gazdag lány vagy amire még a hormonok is rátesznek egy lapáttal,semmi szükséged egy 29 éves palira 14 éves létedre!
Vagy egy felnőtt emberrel akarod dugatni magad?Mert úgyis az lenne a vége hogy rávesz a csávó vagy azt mondja ha nem fekszel le vele szakít veled és te megcsinálod,egy 29 éves férfi nem érezhet szerelmet egy 14 éves lány iránt!!!!És erre nem lehet rácáfolni mert nekem ne mondja senki hogy létezik ilyen
Udvariasan válaszolok neked Kicsi Csillag. Az a bácsi nem jó bácsi ha veled kezd. Te most kezded felismerni a szexualitásod. A hormonjaid tombolnak és tagadhatatlan ,hogy vonzalmat érzel a bácsi iránt. De te legyél okos és fogd fel ,hogy ebből te CSAK rosszul jöhetsz ki ha belemész.
Nem ismerlek így nem tudom mennyire vagy okos. Azt viszont tudom ,hogy egy 14 éves lány csak testileg lehet vonzó a mi korunkban lévő férfiaknak. Nincs még benned elég érettség ,hogy valami normális alakuljon ki közöttetek.
Harapd össze a szádat... maszturbálj ,hogy megnyugodj... és várd ki a saját korodbeli fiúk közeledését. Jönni fognak. Hidd el. A 29 éves bácsit meg sürgősen felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!