Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar még valamit? A haverjai miért csinálják ezt?
Van egy fiú(legyen Dönci), akivel régebben kavartunk, de nem mert lépni, mert eléggé félős. Nekem még mindig bejön, de ezt nem tudja sem ő, sem a haverjai.(azt viszont tudták, hogy régen bejött)
Mostanában egyre többet lógok együtt vele, és a haverjaival. Tehát, egy társaságban vagyunk.
A haverjai mindíg kérdezik, hogy tetszik-e még, érzek-e valamit iránta, stb.
A legjobb haverja odajött hozzám, és mondta, hogy mondjam meg őszintén, hogy tetszik-e Dönci, de én nem válaszoltam neki.
Meg állandóan szivatnak vele. pl: barátnőméknél voltam, beszéltünk az egyik haverunkkal, és ott volt mellette Dönci is. Mondtuk, hogy fogadásból vettem egy doboz óvszert, erre a haverja megszólal: "itt van mellettem 'Dönci' elhasználhatnátok őket.."
Meg a haverjai állandóan mondják, hogy le kellene ülni megbeszélni ezt az egészet, hogy mi legyen kettőnkkel.
A multkor azzal szivattak minket, hogy annyira összeillenénk, mert mind a ketten tiszta bolondok vagyunk.
Múltkor is sétáltam a városban, és ott ment előttem Dönci a haverjaival. Az egyik haverja hátrafordult, meglátott, és megvártak. Erre az egyik csávó megszólal: "Dönci biztos örül most.. most mondta, hogy itt jön a drágája" Dönci nem mondott semmit, csak nevetett.
Volt olyan is, hogy sétáltam a barátnőmmel, láttuk hogy ott vannak egy padnál, és odamentünk hozzájuk. Nálunk a 3 puszi az alap ugye, és mikor adta a puszit, utána tökre dadogva mondta azt, hogy helló.
Lehet hogy túlreagálom amúgy.. de szerintetek akar valamit? És a haverjai vajon miért szivatnak vele annyira?
15/L
Azt elfelejtettem írni, hogy fészen más csajoknak lájkolja a képeit, komizik, bökdösi őket.
Nekem egyiket sem tette még.
Lehet pont azért nem tette, mert tetszel neki és nem meri. Tarthat attól, hogy hogyan reagálnád le. :)
//Nálunk a 3 puszi az alap ugye// <- De irigylem azt a srácot :D
Köszi a valászokat. :)))
áhh,nem kell irigyelni, mert néha bunkó, paraszt, stb. :DD
de wáá.. annyira szeretem :$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!