Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek meg először egy csajon? Az arcát vagy az alakját?
Arca, szeme, feneke, cici, és összkép.
De az égvilágon nem jelent semmit, ez csak a vadászösztön.
Ha meg valaki nem tetszik, azt nem szoktam nézegetni..
A tetszik-nem tetszik, meg pár másodperc látvány alatt eldől, de ez sem jelent az égvilágon semmit.
Attól függ mit akarsz tőle. Ha egy életet leélni mellette, akkor nem árt ha tetszik az arca, mert 30 év múlva már löttyedt lesz a melle meg a segg, biztsan nem azt fogod nézegetni.
Ha meg csak lyukra gyúrsz, akkor egyértelmű, csak alak. A csúnya lányok alatt meg ottmarad a sok b@szatlan p.na. Nekem.
Először én a haját és a szemét nézem. Ha ezek megtetszenek, akkor az alakja nem is számít. :) Illetve számít, mert a túlsúlyos lányok nem tetszenek, de talán azért, mert magam meglehetősen vékony alkat vagyok.
22/F
Előbb értékelem milyen volt az ágyban, aztán megnézem a többit is.
Na jó igazából előbb az alak, aztán az arc (bár már volt olyan amikor előbb kellett volna az arcára néznem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!