Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ baj ha én lány vagyok és szeretek kezdeményezni a fiúknál?
Figyelt kérdés
TEhát ha tetszik valaki vagy még annál is többet érzek akkor elég nyilvánvalóan ezt a tudtára adom,de nem nyomulok!Elkezdem a kezdeményezést és ha énis tetszem neki meghagyom a folytatás lehetőségét.Ez baj?MErt azt mondják sokan hogy a fiúknak kell kezdeményezni,mert ha tetszem neki akkor ugyis oda jön hozzám. MOSt akkor rosszul csinálom?2009. febr. 17. 18:33
1/8 anonim válasza:
Nekem is szokasom kezdemenyezni mert a mai fiuk ojan nyamnyilak(tisztelet a kevetel!!!)Szerintem nem baj.Mar estem pofara nem is egyszer de kihevertem...xD :D
2/8 anonim válasza:
Miért lenne baj? Merre laksz?
Amúgy pedig mit jelent nálad, hogy "elkezded" a kezeményezést? Ránézel a fiúra? Vagy mit?
3/8 anonim válasza:
Dehogy baj. Ha nem nyomulsz, hanem finoman jelzed, hogy érdekel, akkor miért lenne az? Azokkal pedig ne törődj, akik azt mondják, hogy a fiúknak kell kezdeményezni. Van egy csomó olyan fiú, aki nem tudja, hogy kell, szégyelli, visszautasították már, attól tart, hogy lenézed stb. És nekik kell egy kis lökés.
4/8 anonim válasza:
Miért lenne gond, nem a középkorban élünk, nekem tetszene, ha egy csinos csaj rám mozdulna és végre megpihenhetnék. :D
5/8 anonim válasza:
2 oka lehet, ha a fiú nem kezdeményez:
1.: Túl gyáva hozzá a fiú;
2.: Nem kell neki a lány.
6/8 anonim válasza:
Van aki nagyon hálás lesz érte, hogy házhoz jön a 'kaja':)
Én szeretem ha a fiú kezdeményez, mert a kapcsolatban is inkább passzív résztvevő vagyok, sok bíztatás után leszek csak aktívabb. Tehát függ attól is, hogy milyen szerepet vállalsz egy kapcsolatban.
7/8 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a véleményeket.De ne értsétek félre nem azt jelenti hogy nyomulok ezerrel és nem hagyom hogy a srác érvényesüljön.NEm csak finom,mégis egyértelműen utalok rá vagy akár meg is mondom,de mindenféle képpen a szavaimból rá jön és onnantól átadom a terepet.
2009. febr. 17. 19:31
8/8 anonim válasza:
télleg nem baj. a fiuk is ugyanugy félnek a visszautasitástol mint a lányok lehet hogy még jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!