Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállalható így egy kapcsolat?
Érzelem nélkül tényleg nem tanácsos.
Saját példám: Volt már olyan barátom, akiben az tetszett meg tényleg, hogy figyelmes, kedves, rendes stb. De külsőre kicsit sem tetszett, de ahogy egyre jobban megismertem és egyre jobban megkedveltem, úgy szépült a szememben a külső is. 3 évig voltunk együtt
Olvastam már itt kérdéseket, h. "mit tegyek, a párom nem szeret szerelemmel?"
A társkapcsolathoz hozzátartozik a szex is. Hogy "bírnám elviselni" egy olyan férfi érintését, akihez nem vonzódom????
Egyébként szeret, tisztel, nem bánt meg.
Hogy "bírnám elviselni" egy olyan férfi érintését, akihez nem vonzódom????
Érdekes a kérdésed,mert én is írhattam volna kb.4 évvel ezelőtt.Aztán egyszer megtörtént,nem vagyok rá büszke,nem voltam józan,de olyan dolgokban volt részem aznap éjjel,hogy soha senki másnak az érintésére nem vágyom.Azóta ő a férjem,egy gyönyörű fiúnk van,ők az életem értelmei.Nem szép ember,na és...:))
Mindig azt mondtam, hogy egy idö után észre sem veszi már az ember, hogy a masik szép-e vagy csunya. Eltünik a fontossága a dolognak. legálabbis A párom persze nem igy van vele. Szerinte a külsö mindig fontos marad. Én ffi vagyok ö meg nö. Ezen persze nagyon elgondolkoztam, hogy akor kinek is fontos a szépség, a férfiaknak vagy a nöknek? Ja és hizott a májam, hogy akkor engem jo pasinak tart tutti! :-))
A te esetedben azt mondom, hogy most ebben a pillanatban fontos a külsö pont a fizikai vonzalomhoz miatt. Ha nem jön be akkor nem jön be. Nem fogod tudni megeröszakolni magadat. Azután eltelik majd jo pár év és te sem leszel már az a hanvas friss és ropogós fiatal nö. Jönnek az évtizeddel fiatalabb bombázók és nagyot fog változni a véleményed. A biztonságteremtés fontosabb szempont lesz. Pont azért mert a férfiak a fiatalabb, ujonnan sütböböl kihuzott friss ropogós nökre fogják csorgatni a nyálukat. Meg fog rémíteni a gondolat, hogy lenyulja valamelyik a párodat miközben ott van esetleg egy gyerköc vagy 2-3. Pont azért, mert egy jóképü pasinak több az esélye.
Probál meg adni valamilyen sanszot ennek a nem adonisz férfinak is. Nem kell ágybabujnod egyböl vele. Hiszen nem a teste vonz hanem valami más. Hagy mutassa az meg elöbb ezt a mást. Hátha elég lesz municiónak a következö lépéshez. Ha nem elég akkor legalább tudod, hoyg ez sem járható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!