Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi, vonzó az ilyen testalkat? Eltudnál komolyabb kapcsolatot képzelni egy ilyen alkatú nővel?
Bőrszíntől most tekintsetek el,csak az alakra vagyok kíváncsi.Konkrétan a széles csípőre,vastagabb combokra,nagyobb fenékre gondolok.:)
A csípő túl széles! Szinte már groteszk! Vagy Photoshop, vagy degeneráció. Nekem ez már sok.
Az arányokkal van baj.
Ez még oké:
[link] ---ez kifejezetten szép!
Ez az arány király!:
Na ez egész jó!:
Ezt is szivesen megdugnám!:
Csak ne bűntessenek meg a sok linkért. :)
Ezek manipulált képek.
Persze létezik ilyen nő, de ritka.
Amúgy semmi gond a széles csípővel: teljesen biztos lehetsz benne, hogy az a férfi, aki odamegy hozzád, tökéletesen felmérte az alakodat és tetszel neki.
Fogadd el magad, mert ha kisugárzásod van, az nagyon vonzza a férfiakat.
Viszont ne hízz el, mert az már problémás.
Nem tudnek elkepzelni komoly kapcsolatot egy ilyen novel, de nem azert mert, hogy ez ronda, vagy taszito! Egyszeruen azert mert en egy ilyen novel nem illenek ossze, akkora lenne a kontraszt. Egy ilyen no eleve nem erdeklodne "ugy" irantam es en sem kozelednek soha egy ilyen "tipusu" lanyhoz!
Mindenki megtalalja a magahoz illo lanyokat es fiukat, en nagyjabol tudom, hogy nekem milyen lanyoknal van eselyem es az kozel sem ez a tipus!
Mellesleg nem hiszem, hogy durvan Photoshop-olva lennenek ezek a kepek...eltem kulfoldon es ott a fekete nok eleg jelentos hanyadanak tenyleg ilyen az alakja!
Nem tetszik. Az nem lenne gond ha ilyen de fogyni szeretne és le is tud fogyni.
Nem tudom mi a súlyfeleslegben a szép, a másik dolog hogy nem is egészséges ha valaki túlsúlyos.
Túlsúlyos???
Én még mindig bármit megadnék, ha ilyen alkatom lenne :) A homokóra kifejezetten nőies, szexi, én nem tudom, hogyan nem látja valaki ezt szépnek. Arányos! S ami arányos, az szép.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!