Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexi, vonzó az ilyen testalkat? Eltudnál komolyabb kapcsolatot képzelni egy ilyen alkatú nővel?
Bőrszíntől most tekintsetek el,csak az alakra vagyok kíváncsi.Konkrétan a széles csípőre,vastagabb combokra,nagyobb fenékre gondolok.:)
Szeresd magad! Minden alakban meg lehet találni a szexiset/szépet, és attól tud valaki igazán szexis lenne, ha látszik rajta, hogy szereti magát és van önbizalma!
Amúgy én lány vagyok, de szerintem ezek az alakok nagyon szép nőiesek:) És biztos vagyok benne, hogy sok férfi nagyon is vonzódik ezekhez:)
19/L
getto pitsa? nagy kofferbe jó pakolni.
poént félretéve, ne érdekeljen. jön majd a lovagod akinek úgy kellesz majd ahogy vagy.
de sok embernek van önértékelési zavara...
Teljesen rendben van ez az alkat. M. Vivi jut róla eszembe.
A második válaszon felröhögtem :D
Én lány vagyok és mindig szerettem volna ilyen alakot, mert számomra ez a nőies. Mit megadnék széles csípőért! Persze, akinek az van, biztos utálja, pedig nagyon szexi. Imádnám, ha ilyen lennék!
26/N
Nekem bejön a teltebb alak, széles csípő. Ez teszi a nőket vonzóvá.. -sztem-
kicsit nagyobb a feneke, mint a testalkata megkívánna.. de még így is tetszik.:)
szóval igen a válasz.
A derék-csípő arányuk nagyon ott van,tényleg látványosan nőies és vonzó,de a vastag combok nekem már sokak lennének.
El tudnék képzelni egy ilyen nőt mellettem,de diétával és edzéssel egy kicsit lefaragnék a testzsír százalékából.
Egyébként szerintem a derekuk fotoshoppolt.
Ilyen húsban lévő nőknek nem hiszem,hogy ennyire vékony lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!