Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok titeket mennyire zavar, hogy nem egyforma a melletek?
Nekem sem egyforma, nem is méret, inkàbb az alak.
Mellbimbóban is van különbség, de szerintem az még fog alakulni ( a mellem is )
Igazàból olyan mint ha az egyik jobban fejlödne mint a màsik, de nincs sok különbség.
Tudom is hogy normàlis ez, de én nagyon nem szeretem ha valami nem szimmetrikus a testemen..(nyilvàn nem az semmi)
van olyan akit ugyanígy zavar? Akkor is ha alig lehet làtni?
19:09-nek: örülj neki, hogy vannak melleid! Nekem nem nőttek meg egyáltalán. Olyan a felsőtestem, mint egy 10 éves kisfiúé. Na, én aztán tényleg nem érzem magam nőnek
:( És még te panaszkodsz.
19:17
Én próbálok örülni nekik...de nem tudok. Pedig hálás kellene legyek, hogy amúgy egészséges vagyok és nem azért rinyálni, hogy milyenek a melleim. Azt is értem, hogy téged is fusztrálnak a melleid, de hidd el, hogy nekem is megkeserítik az életemet. 20 évesen semmit nem vehetek fel melltartó nélkül, mert nagyon torzak a melleim, ráadásul a méretbeli különbség miatt az egyiket mindig ki kell tömjem...a bimbóudvar az egyiken óriási, a másikon mondjuk közepes, a formáról inkább ne is beszéljünk...csak azt nem tudom, hogy kitől örököltem ezeket a géneket:( áááá, jók kicseszett velünk a mindenható...
Jujj... pillanat megnézem, hogy egyformák-e ill. nem egyformák a melleim... megvan! Az egyik kicsit laposabban lóg!
De ezt leszámítva semmi extra :(
Nekem jók így. 21/L
Lányok!
Ne nézzetek minden pasit ennyire felszínesnek!!!
Mi ha szeretünk valakit azt úgy szeretjük ahogy van!!!
ezesetben lehet hogy ez az extra hogy az egyik picit nagyobb vagy másabb...ettől lesztek egyedik!!!
A kiscicisnek üzenem ,hogy ne parázzon mert ugyanolyan sokan szeretik a kicsit amennyien a nagyot is!!!Jó a többség a nagyobbra bukik de a pici cici is izgató tud lenni:) Nekem volt már mindenféle méretű barátnőm a túl kicsitől a túl nagyig:) finom volt mindegyik:)
de amugy ugysem a cici a lényeg hanem az aki felette van!!!Meg alatta:)
25F
a baràtom egy óràig is nézhetné nem venné észre.. :D neki jó így is mondja is hogy szép és tetszik neki. el is hiszem.
most még azt is mondom, hogy ez legyen a legnagyobb problémàm.de nem szeretném ha ez a különbség nöne az évek folyamàn
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:09
Ha ilyen szinten különböznek a melleid arra jár állami támogatás ha megműttetnéd. Nem vagyok műtét párti, de a te esetedben ha ez téged tényleg ilyen szinten frusztrál akkor azt javaslom élj a lehetőséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!