Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lànyok titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lànyok titeket mennyire zavar, hogy nem egyforma a melletek?

Figyelt kérdés

Nekem sem egyforma, nem is méret, inkàbb az alak.

Mellbimbóban is van különbség, de szerintem az még fog alakulni ( a mellem is )

Igazàból olyan mint ha az egyik jobban fejlödne mint a màsik, de nincs sok különbség.

Tudom is hogy normàlis ez, de én nagyon nem szeretem ha valami nem szimmetrikus a testemen..(nyilvàn nem az semmi)

van olyan akit ugyanígy zavar? Akkor is ha alig lehet làtni?

2011. márc. 2. 20:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

19:09-nek: örülj neki, hogy vannak melleid! Nekem nem nőttek meg egyáltalán. Olyan a felsőtestem, mint egy 10 éves kisfiúé. Na, én aztán tényleg nem érzem magam nőnek

:( És még te panaszkodsz.

2011. márc. 4. 19:17
 12/19 anonim ***** válasza:

19:17

Én próbálok örülni nekik...de nem tudok. Pedig hálás kellene legyek, hogy amúgy egészséges vagyok és nem azért rinyálni, hogy milyenek a melleim. Azt is értem, hogy téged is fusztrálnak a melleid, de hidd el, hogy nekem is megkeserítik az életemet. 20 évesen semmit nem vehetek fel melltartó nélkül, mert nagyon torzak a melleim, ráadásul a méretbeli különbség miatt az egyiket mindig ki kell tömjem...a bimbóudvar az egyiken óriási, a másikon mondjuk közepes, a formáról inkább ne is beszéljünk...csak azt nem tudom, hogy kitől örököltem ezeket a géneket:( áááá, jók kicseszett velünk a mindenható...

2011. márc. 4. 19:29
 13/19 anonim ***** válasza:
*jól
2011. márc. 4. 19:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Jujj... pillanat megnézem, hogy egyformák-e ill. nem egyformák a melleim... megvan! Az egyik kicsit laposabban lóg!

De ezt leszámítva semmi extra :(

Nekem jók így. 21/L

2011. márc. 4. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:

Lányok!

Ne nézzetek minden pasit ennyire felszínesnek!!!

Mi ha szeretünk valakit azt úgy szeretjük ahogy van!!!

ezesetben lehet hogy ez az extra hogy az egyik picit nagyobb vagy másabb...ettől lesztek egyedik!!!

A kiscicisnek üzenem ,hogy ne parázzon mert ugyanolyan sokan szeretik a kicsit amennyien a nagyot is!!!Jó a többség a nagyobbra bukik de a pici cici is izgató tud lenni:) Nekem volt már mindenféle méretű barátnőm a túl kicsitől a túl nagyig:) finom volt mindegyik:)

de amugy ugysem a cici a lényeg hanem az aki felette van!!!Meg alatta:)

25F

2011. márc. 4. 20:12
 16/19 A kérdező kommentje:

a baràtom egy óràig is nézhetné nem venné észre.. :D neki jó így is mondja is hogy szép és tetszik neki. el is hiszem.

most még azt is mondom, hogy ez legyen a legnagyobb problémàm.de nem szeretném ha ez a különbség nöne az évek folyamàn

2011. márc. 4. 20:24
 17/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:09

Ha ilyen szinten különböznek a melleid arra jár állami támogatás ha megműttetnéd. Nem vagyok műtét párti, de a te esetedben ha ez téged tényleg ilyen szinten frusztrál akkor azt javaslom élj a lehetőséggel.

2011. márc. 4. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az utolsó hasznos tanácsot adott!!!Végre volt élterme a forumnak!!!!Nem rosszból írtam!!!:)
2011. márc. 4. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Köszi 20:31-es, utána fogok járni annak, mit javasoltál.
2011. márc. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!