Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítene elfelejtetni velem 1-fiut?
Elmondtad neki? Mert én ismerek egy olyan csajt, aki már legalább 5 éve belezúgott egy srácba, de nem mondta el neki és még mindig szenved. És nem hajlandó elmondani neki, mert bolond. Azóta kapcsolatai is voltak, de sosem tud boldog lenni.Én nem bírom az ilyen dolgokat. Nem is keresem őt, mert idegesít ez a hozzáállás.
Mondd el a srácnak, tisztázd az érzéseidet. A srác reagálni fog valamit, teljesen mindegy, hogy mit, lehet, hogy összejöttök, de ha nem is, akkor legalább tudja, mi a helyzet. És a te lelked is megnyugszik, hogy kimondtad, és nézhetsz új kapcsolat után. Immár szabadabban.
Máshogy nem tudok segíteni, ha nem lenne barátnőm, biztos szívesen segítenék, mert ez sok beszélgetést és törődést igényel :P
Szerintem beszélned kéne a dologról valakivel, ezért is írtad ki a kérdést. Az jót tesz. :)
Nem azért írtad ki, mert konkrét választ akarsz, hiszen te is tudod, hogy olyan nincs igazán erre a kérdésre.
Van kivel megbeszélned a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!