Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély a terhességre?
Szóval a barátnőmnek Kb február 14. volt peteérése.
26-án este kiszakadt a gumi,és a barátnőmben mentem el.
Nos Mennyi az esélye annak hogy terhes?
Kb most ma vagy holnap kellene megjönnie neki.
Előre szólnék,kioktatást nem kérnék,mivel nem egy éjszakás kapcsolat,hanem már egy 2 éves.
A másik dolog.
Megtudjátok nekem mondani,hogy mi annak a neve,amit aktus előtt kell bevenni,és a következő 2-3 órára véd a terhesség ellen?
Ezt vénnyel lehet kiváltani?
Ha elkezdi szedni a barátnőm,azért használjunk óvszert?
16 éves?
És inkább fontosabb volt a kirándulás mint az esemény utáni?
Annyi eszetek nem volt, hogy bemenjetek az ügyeletre?
És ti érzitek magatokat elég érettnek a szexhez????
Simán lehet terhes! Főleg, ha máskor volt a peteérése mert mondjuk kicsit hosszabb-rövidebb a ciklusa 28 napnál.
Jó kétszer megrágtam..vagy betettem a mosógépbe vagy 3 program erejéig.
Még is mit vártál?
Amúgy köszönöm a válaszokat,de látszik ismét,hogy a magyar ember szeret beleokoskodni,vagyis inkább osztani az észt,méghogyha előre is megkérik hogy ne.
Örülök hogy itt mindenki mintaértékű és soha sem hibázott.
Ha rendszeres ciklusa van (már jó ideje pontos a vérzése, nem szokott késni, hamarabb megjönni), akkor nagyon kevés az esély a terhességre.
De persze vmennyi mindig van!
Ha rendszertelen a menzesze, akkor meg megtippelni sem igazán lehet a peteérés időpontját.
Azért talán az osztálykirándulásnál kicsit fontosabb lett volna, hogy elmenjen az orvoshoz és kikérje a tanácsát, hogy kell- tabi vagy sem....
Olyan tabletta meg NINCS, amit aktus előtt kell bevenni és megakadályozza a terhességet.
Spermicid van, amit a HÜVELYBE kell felhelyezni, de önmagában nem biztonságos. Ilyen fiatal korban max óvszer mellé biztosítékként ajánlom.
Egyébként vény nélkül kaphatóak, pharmatex vagy patentex oval néven keresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!