Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély a terhességre?
Barátommal megszakításosan csináltuk. (most az egyszer)
A menstruációmnak már meg kellett volna jönnie, kb. 4-5 napja, csüötörtök óta viszont barna folyásom van, kis mennyiségű. A múlt havi mensi előtt is volt barna folyásom, de akkor csak 2 napig.
Mennyi az esély a terhességre? (nem akarok még gyereket.)
12:47-es már nem azért, de már írtam, nem kell az észosztás, nem azért írtam, hanem kérdeztem valamit, amire választ vártam, nem azt hogy leosszon itt engem egy idegen. Tudom, hogy rába.szhatok, és félek is, jó érzés most neked itt szidni??? Mondd, élvezed??? Mert ha igen akkor gratuálok. Te talán tökéletes vagy és soha nem hibáztál??? Kétlem!
Utolsó válaszoló legyen igazad!!!
R
Mi is egyszer csináltuk megszakításossal, és akkor 5% esély van rá. És nálam betalált:S Mi sem akartuk, úgyhogy jött az abortusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!