Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az ribanc aki bement a fiú öltözőbe és lehúzta a nadrágját a fiuknak ugyhogy kilátszodott a bugyija?
Jajj mennyi szentet hoz össze egy ilyen kérdés!....
Emeletes glóriátok vna már színaranyból vagy csak most készül?
Köcsögök!
Ennyi telik a sok istenbarmától. Ribancot kiabálnak összevissza, mert úgy jó a kis rothadó lelküknek!
Valamiért alapvető emberi szükségletté vált a mások lenézése megbélyegzése és a rajtuk való fújolás gyűlölködés! Szánalmas!
Ha már egy csaj kicsit elevenebb akkor jön a sok f@szkalap, hogy 'Hümmm igen bizzonyosan ebből ribi lesz. Milyen undorító ribanc...' stb. Lehet abba a csajba több értelem és emberség szorult, mint a fújolókba együttvéve!
Szálljatok magatokba! Szánalmasak vagytok!
Akinek nem inge, ne vegye magára!!!!!!!
Szerintem kérdezd meg anyukadtol.
Ha kapsz tole egy nagy pofont akkor megerdemled.
Te "nagyobb" leszel ezzel a tetteddel?
"ma 00:43"
A hangnemedből ítélve sztem neked is súlyos komplexusaid vannak azért. Te sem vagy kevésbé szánalmas, mint az általad szidott csoport. Csak te a ló másik oldala. Fogj kezet velük. Egy kutyák vagytok.
00:43 Valószínűleg te is egy ribanc vagy.
A kérdező barátnője meg egy kis hülye punci, aki azt hiszi, ez csak játék. Nagy valószínűséggel a ruhái is erről a magatartásról árulkodnak, ugyanúgy a viselkedése. Szóval mondd meg neki, hogy ne csodálkozzon, ha 2-3 év múlva megerőszakolják, ha így folytatja.
(Amúgy sem értem azokat a nőket, akik felveszik azokat a ruhákat, amelyek alig takarnak valamit, utána ki vannak akadva, hogy a pasik füttyögnek, mert bizony ők a szemét szatírok, akik csak a farkuk után mennek. Meg minden bizonnyal egy kidobom-a-mellem-és-a-popóm csajra fognak előbb rámászni azok a "szatírok", de sajnáltassátok magatokat nyugodtan.)
Ez csak kikívánkozott.
Tudjátok én meg azt mondom, hogy aki k.rvásan vagy kihívóan öltözködik, azt meg kéne erőszakolni. De legalábbis nem büntetném, ha valaki ilyen ellen követ el erőszakot. Ugyanis aki úgy öltözködik, az ne csodálkozzon, ha úgy is kezelik. Tudom most sokat le fogtok oltani, lesz.rom. Aki nem autóversenyző, az talán ne öltözzön annak. Aki nem k.rva, az ne öltözzön annak. Ha meg igen, akkor vállalja, hogy úgy is kezelik. Ha én bemegyek a gettóba "utálom a cigányokat" táblával, akkor vállalom hogy nem biztos hogy örülni fognak nekem.
Egyszerűen csak normálisan kéne felöltözni. És ne keverjétek a fogalmakat, a csinos nem egyenlő a k.rvással.A legtöbbje nem csinosan, hanem k.rvásan öltözködik. De akkor miért nem vállalja? Ja, mert nincs gerinc. Meg, hogy egyenrangú egy k.rva egy tisztességes nővel? Ezen kell a legnagyobbat röhögnöm. Sosem lesz vele egyenrangú...
tegnap 00:58
Nem vagyok szánalmas se túloldal, csak kib@szottul idegesít ahogy az emberi butaság ekkora méreteket ölt, és már a fiatalokat is megfertőzi. Gondolkodni, azt nem! Ócsárolni, azt igen! És miért? Mert mások is azt csinálják! Miért fáj nektek, a kihívó viselkedés? Rosszat fogtok álmodni tőle? Kevesebb lesz a fizetésetek? Anyátok jobban fog utálni titeket, csakmert a szomszéd csaj feszülőset húz, a világbajnok melleire? Nem!
A szavannáktól kezdve a hegycsúcsokon élő állatokig minden nőstény kihívó a hímek előtt, mert ilyen a természet! Az ember is onnan jött. Ti meg olyanok vagytok mint a más kölykeit megfojtó hím, ha nem a tietek a csaj vagy veszélyes hogy másé lehet akkor inkább neki estek! Bennetek csak az a legalaktomosabb ösztön munkálkodik, aminek akkor jó ha vannak akiket bántani lehet, akiket ki lehet pécézni valamilyen ürüggyel és jókat lehet gyalázkodni rajtuk. Hűű, de jó szórakozás!
Én nem a ló túloldalán vagyok, hanem emberszámba veszem a nőket, ellenben veletek, akik egy csöppet sem tisztelitek a női nemet! Mert ha lenne bennetek egy csepp tisztelet is akkor, ilyen miatt nem jutna eszetekbe kétségbevonni emberi mivoltukat.
Akinek nem inge..... Neked úgy látom az volt, fel is vetted!
tegnap 12:32
Primitív és menthetetlen gondolkodásra vall következtetésed, miszerint én is ribanc vagyok. Szerencsédre ráhibáztál. Férfi vagyok így persze hogy a te agymeneted szerint ribi, ugyanis bármelyik jó csajjal lefeküdnék. Hozzáteszem a férfiak 99%-a szintén ribi, a te felfogásodban.
Az hogy egy nő mit tesz ki nem a te dolgod! Nézd a fákat vagy az autókat! De neeem, te inkább őt bámulod miközben flegmán fortyogsz belül. De ez mind csak irigység, amiről vagy tudsz, vagy nem mert tudatalatti. Vagy csak egy majom vagy aki nem tud a hidegzuhanyról, de beáll a sorba!!!
tegnap 13:48
Ha fehér pólót veszel fel és nem veszel alá védőmellényt akkor én meg szivesen lőnélek mellkason mert direkt kihívóan viselkedsz. Megérdemled.
Nagyon buta felfogásod van! Egy nemi erőszak lelkileg teljesen megnyomorítja a legtöbb nőt. Az hogy hogy öltözködik, azért zavar téged mert irigy vagy! Jól néz ki, de nem te fogod megdugn!! És ezt a bamba képedbe is vágja a kinézetével. Te meg bosszúból elkezdesz fújolni, és ócsárolni. Emberi mivoltát kérdőjelezed meg, miközben a megnyilvánulásoddal pont te lógsz ki az értelmese közül! Irigy vagy és sötét, ez a nagy helyzet!
Pont az ilyen pár utolsó miatt szenved sok kiscsaj, és lesz beforduló, nehogy megszólják.
Kinek képzelitek magatokat, hogy beleszóljatok mások életébe? Mit tettél le az asztalra, hogy ítéletet mondj mások felett?
Tudod, előbb nézz utána a szavak jelentésének, mert a "ráhibázni" az "eltalálni"-t jelent, telitalálatot. Először csak néztem, tényleg beismerted, hogy ribanc vagy? Ja, nem, csak nem tudod megfelelően használni a szavakat. Ezek után ne is firtassuk, ki mit tett le az asztalra, remélem szavaim megértésre találnak.
Ha bármelyik jó csajjal lefeküdnél, akkor neked sem való rendes párkapcsolat. Ha összejössz valakivel, ugyanez a felfogásod? Sajnálom a barátnődet, már ha egyáltalán van olyan nőnemű lény, aki elvisel egy ilyen hímet, ilyen felfogással.
Ha a férfiak 99%-a bármilyen jó kinézetű csajjal lefeküdne, a csaj személyiségétől/családi állapotától függetlenül, akkor elég szar világban élnénk, és nem valószínű, hogy bárki élhetne boldogan a szerelmével.
Fura, neurotikus felfogásod van, javaslom az óvszer használatát közösüléskor, mert nem lenne jó, ha az ilyenek, mint te, szaporodnának.
Nem az én dolgom, valóban, hogy mit tesznek ki, csak utána ne sírjanak, főleg ne nekem, ha megerőszakolják őket.
"De neeem, te inkább őt bámulod miközben flegmán fortyogsz belül." Honnan veszed, hogy bámulom? Te nyilván jobba tudod. Csak ránézek, konstatálom, hogy nem tud felöltözni, és kész. Miért fortyognék? Amin én fortyogni fogok, az nem ez lesz, mert annyira nem érdekel, hogy ezen bosszankodjak, van jobb dolgom is, és vannak ezerszer bosszantóbb dolgok is, amelyek engem személyesen érintenek, amiken fortyoghatok.
Irigység, persze, akkor is sárga színt fogok ölteni a mérhetetlen irigység mindent elsöprő hullámai alatt, amikor szexuális közösülésre szólítják fel vadidegen pasasok a nyóckerben, és/vagy közelítenek is felé ilyen téren. Szívesen lennék a helyében akkor is, amikor az izzadt, büdös, aszott, vén férfi testek fognak rámászni.
Amit meg az utánam válaszolónak írtál, hogy: "Az hogy hogy öltözködik, azért zavar téged mert irigy vagy! Jól néz ki, de nem te fogod megdugni!" - szóval ez is elég abszurd gondolkodásmódra utal, mert szerinted ő nem teheti meg, hogy a te szavaiddal élve, "megdugjon" egy nőt, aki neki tetszik. És most jövök azzal, hogy akkor te kinek képzeled magad?
Szerintem teljesen jogos, és igaz az, amit ez a válaszoló írt.
"Aki k_urvaként viselkedik, ne csodálkozzon, ha úgy is kezelik, és a csinos nem egyenlő a k_urvással." Valami ilyesmit írt... Szerintem teljesen igaz, de ezek szerint te egy teljesen felszínes pasas vagy, akinek csak az számít, hogy a csaj jól nézzen ki. Gratulálok a hozzáállásodhoz, igazán nemes, értékes, színvonalas, és becses jellemre utal. Kihúzhatod magad, has be, mellkas ki, te vagy az alfahím, és nem maradhat el a büszke, mindent elsöprő tekintet sem.
Azt a sok kiscsajt, akik "szenvednek" meg iszonyatosan tudom sajnálni, mindjárt meggyónom bűneimet, hogy nem buzdítom arra a kérdezőt, hogy csinálja azt, amit a buta barátnője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!