Ha egy lány ülve pisil a wc-n, akkor előfordulhat, hogy lepisili a nadrágját, vagy a pisi a földön landol?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 23:14
1/11 anonim válasza:
Már a kérdésedet sem értem.
Rugaszkodj neki még egyszer!
2/11 anonim válasza:
Naná, sőt, még az űrbe is képes kipisilni!
4/11 anonim válasza:
Én értem mire gondolsz. Vannak olyan lányok, akiknek elölről jobban látszik a puncijuk és így a húgycsövük is előrébb van.
5/11 anonim válasza:
A lányok nem szokták lepisilni a nadrágjukat a WC-n, sem a földet. A fiúk sem kakilnak mellé, vagy a nadrágjukba, ha ráülnek a WC-re kakilni.
6/11 anonim válasza:
Igen, képesek lehetnek, ha nem ülnek le a wc deszkára (idegen helyen nem nagyon szokás), csak fölé hajolnak, és úgy pisilnek.
7/11 anonim válasza:
igen előrodul sőt még le is foshatja a deszkát. mert a lányok nem ülnek awc re csak otthon
8/11 anonim válasza:
07:09,
az a köldök. Majd megtanulod.
9/11 anonim válasza:
tényleg van ilyen! lehet hogy vicces, de nekem nem volt soha ilyen gondom, viszont mióta nemi életet élek (pár hónapja), azóta vigyáznom kell, mert néha mellé menne alapvetően.
10/11 anonim válasza:
Az a szőrtelenítés miatt van. Egy frissen szőrtelenített, totál csupasz nuniból más irányban megy ki a pisi, mint egy picit szőrösből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!