Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki lenne, ha visszavennem, vagy nem, mivel minden az en hibambol tortent? 18/L
Joba voltam egy sraccal, majd, mint derult egbol villamcsapas elmondtam neki, hogy tetszik. O, mivel meg nem volt soha baratnoje, meg szerintem meg is volt kicsit lepodve, nem mondott semmit, csak annyit, hogy jo. (azt tudni kell, hogy MSN mondtam el neki)
Erre a cselekedetere, hogy nem mondott semmit, igencsak megharagudtam, ezert 2 napra ra letiltottam a listamrol. 1000szer megbantam azota. Nem koszontem neki, nem figyeltem ra, ha osszefutottunk. Majd probaltam visszavenni, de nem fogadott el.(hogy miert azt csak sejtem)
Mostanaban ha lat es koszon visszakoszonok neki es egyszer melyen egymas szemebe is neztunk. 3 honappal ezelott tortent ez a dolog; szerintetek kerjek tole bocsnatot, egyaltalan vegyem vissza, mivelhogy kedvelem a sracot es szerintem nem er meg annyit, hogy ramenjen a baratsagunk. Szerintetek?
Úristen...
Miért mns-en éled az életed? Élőben kellett volna megmondanod. Vagy most odamennél hozzá, és megkérdeznéd, hogy haragszik-e rád.
Halálom, hogy a mai fiatalságnál egy adott kapcsolat, akár párkapcsolat, akár baráti viszony végét jelenti az, hogy letiltják egymást msn-ről.
Az agyam eldobom. És ha összejönnétek, akkor is csak msn-en beszélnétek, mert élőben félsz? És ott fogtok dugni is?
Szerintem sem volt a legjobb ötlet msn-en elmondani, de nem akarlak oltogatni, úgysem tudsz rajta változtatni...
A bocsánatkérés szerintem a minimum. És ha tényleg kedveled, akkor elmondhatod neki azt, hogy mit érzel, hogy nem akarod, hogy tönkre menjen a barátságotok stb.
És tudom, hogy nehéz elé állni, és megmondani, de meg kell próbálni, mert ha nem, akkor mindenképp elveszíted: barátként is, és még annak az esélyét is, hogy összejöjjetek. Csak bátorság kell hozzá!! :)
És ha megközelíthetetlen, akkor kérj tőle találkozót. Nem tudom, egy suliba jártok-e, vagy honnan ismered, de szerintem ez lenne a legjobb megoldás.
Remélem segítettem... De mindenképp kérj bocsánatot.
Hat megtettem. Visszairtam, de ne fogadott el :(
Megint csalodtam benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!