Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran zuhanyoztok/fürödtök?
Figyelt kérdés
Este, vagy reggel, vagy este is és reggel is, esetleg napközben is?2011. febr. 26. 22:14
11/16 anonim válasza:
Nálam alap a napi egy esténként. De edzések után is fürdök. ill ha bepiszkolom magam akkor is, ill ha megyek valami találkozóra vagy egyéb "fontos" eseményre, előtte is fürdök. Nyáron reggel is lezuhanyzok, és napközben ha megizzadok akkor 1-2 gyors zuhany napközben becsúszik.
19|F
12/16 anonim válasza:
Napi 1 alapjáraton. Napi 2 ha munka van. 3 nyáron, gatyarohasztó hőségben.
14/16 anonim válasza:
22:20 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Alvás előtt, este.
De randi előtt is szoktam, ha összepiszkolom magam, és nyáron lovaglás után, mert iszonyú szagom szokott lenni. :D
15/16 anonim válasza:
Általában reggel és este is, bár ha itthon vagyok egész nap, akkor csak este.
Jah, meg fesztiválokon általában napi egyszer, a napszak változó :).
Nyáron többször is egy nap, de akkor csak gyors, frissítő hideg zuhany.
L/23
16/16 anonim válasza:
Én általában este szoktam, de ha megyek randira, vagy barátnőimmel talizni, akkor is megfürdök. :) Reggel nem szoktam, nincs időm. Nyáron viszont reggel frissitőnek simán, meg délután ha nagyon meleg van, meg este is:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!