Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljaK? Most mit csináljak? Köszönööm hogy szánsz rá időt
Tehát 3 évvel ezelőtt jött egy új srác az osztályunkba.
Már elsőre nagyon tetszett egyszerüen bármire képeslettem volna érte...(Bár eléggé szemtelen a tanárokkal és minden balhéba benne van)
De ekkor még nem voltunk olyan nagyon jóba de akkor is elbeszélgettünk.
Közbe volt nekem egy barátnőm és neki minidig sokat meséltem erről a fiuról ,később összejöttek.
Ekkor lemondtam a fiuról de akkor sem éreztem közömbösnek.
Az ősziszünetben annyira jóba lettünk hogy mindent elmondott nekem ( ezt ő is bevallotta hogy mindent elmond nekem) (tavaly voltam 7.es és most 8.os rengeteget változtam a nyáriszünet alatt.).
Sokszor beszélgettünk a szerelemről és ugymond "felelsz vagy felelszet" jáccotunk msn.en sokszor kérdezte hogy járnék-e vele meg minden.
Egyszer azt mondta hogy ha nem járnék az osztályába ő járna velem.
Itt aztán anyira boldogvoltam hogy van remény hogy elkezdtem bőgni. xD
Suliba általába mikor a többi fiju hülyeségeket csinál a lánokkal engem mindig megvéd és állandóan beszélgetünk.
Egyszer elmentünk a haverokkal sétálni és mondta hogy üljek fel a libire vele de nem tudtam mit mondani és sokáig könyörgött nekem ( volt ott egy csomó más lány) és végül felültem.Töbször szokta mondani hogy menyire örül hogy én vagyok a legjobb barátja meg ilyesmi. De az a baj hogy suliba általába nem beszélünk olyan sokat mint msn.en élőbe kicsit másabb ...msn.en "érzelgősebb"
Lehet hogy nem vagyok számára közömbös?
Lehet ebből valami?
Most mit csináljak?
H közömbös lennél, nem mondta volna, hogy járna veled....
Nem akarod elhívni valahova... itt a tavasz+napsütés-séta, amit ti szerettek csinálni. Szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz!
1.válszoló KÖszönööm. Hát majd ha jobb idő lesz ;)
2.Válaszoló : Neeem xD
Háát az tényleg jó lenne ha személyeseen többet tudnánk beszélni de sajnos erre csak az énekórák nyújtanak lehetőséget xD de utis a tanáár.
de nem kérhetem meg hogy menyünk el suli után beszélgetni mert ha visszautasit elsúlyedek szégyenembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!