Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez az érzés? Kicsit a szerelemre hasonlít, de mégse
Olyan, hogy nagyon sokat gondolok az illetőre, ha találkozunk, rám néz, iszonyat mód zavarba jövök! De nem lehet szerelem, mert 1-akik iránt ilyesmit érzek, azokat általában csak felületesen ismerem 2-koruktól és nemüktől függetlenül érzek ilyen az emberek iránt 3-egyszerre több ember iránt is szoktam ilyet érezni
Mi ez az érzés? És előfordul mással is ilyesmi?
20L
nagyon vonzódsz hozzá, megfogott a kisugárzása.
én is így vagyok egy lánnyal, annyi a különbség, hogy én ezt egyszerre csak 1 ember iránt érzem.
Én igenis értem.... Én pont így érzek, van egy srác, aki iszonyat módon tetszik, de szerelmes mégse vagyok..... Szerintem ez azért van, mert nem ismerem még, csak párszor beszéltünk. Ha megismerném, szerintem szerelmes lennék...:)
A másik meg, amikor nem merjünk magunknak bevallani, hogy szeretjük, ilyen is volt már velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!