Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok a helyemben? Elmondanátok a barátnőtöknek/barátotoknak vagy nem?
A legjobb bnőmnek a pasijával nagyon jóban vok. Mivel én hoztam őket össze. Hétfőn suli után felmentem a pasihoz, és mielőtt engem beengedett volna a házba egy csaj ment ki az ajtón. Szerdán a bnőmmel ott folytatta ahol abbahagyta. Ma meg láttam a buszmegállóban egy csajjal smárolni, és mivel egy helyn szállunk le odamentem hoozzá. Megkérdeztem h mi a fenét művel, és azt mondta h a csaj teljesen ráakaszkodott. Megkért h ne szóljak a bnőmnek, de nem tom h mit csináljak, mivel h ha ez velem történt volna meg akk tuti h azt akarnám h szóljanak nekem. segítsetek
csak kérlek normális válaszokat írjatok, és ne olyanokat h ne üssem bele az orrom!!!!!
ez egyszerű. úgy viselkedj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek. azt szeretnéd fordított esetben elmondja neked? akkor mondd el te is neki.
amúgy ha az én barátnőm tudna hasonló dologról, és nem mondaná el, kiakadnék, hogy miért hallgatta el... és ok, hogy bírod a srácot is, de a srác hülyeséget csinált, vállalja a következményeket.
köszi, akk elmondom, csak nem tom, h h fogok ezek után a barátom szemébe nézni :/
de elmondom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!