Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért a pedofilok tehetnek róla?
A legtöbb nő ismerősöm saját elmondása szerint is, már 12 éves kora óta teljesen tisztában van vele, hogy milyen hatást gyakorol a férfiak farkára, és ahol csak tudja szándékosan gerjeszti a kanokat, az öltözködésével. Volt például olyan osztálytársnőm is, aki már 7. osztályos korában direkt azzal hergelte a tanárt, hogy feszülős biciklis nadrágban pucsítgatva kötögette a cipőfűzőjét meg riszálta.
Akkor mért azzal van baj, akiből előugrik ilyenkor a pedofil, mert a férfiak 99%-ból előugrik. Aki azt mondja belőle nem az hazudik vagy csak sima impotens.
heh!
Én is pont ebbe a témába csöppentem bele az elmúlt két nap.
Csak nálunk 12 éves kislány kontra 20 éves pasi!tudod a rendőr nem a 12 éves kislányt állítja elő hanem a 20 éves férfit, mivel tudnia kéne hogy bűncselekményt követ el akkor is ha csak simogatja!
Igazad van. 100%-ban. Ha valaki kecsegtet valamit, azt adja oda. Vagy ha nem adja, ne kecsegtesse.
Mint Pavlov. És ott is a tudós volt a hibás, nem a kutya.
Általában a nőknek, hogy felgerjesztenek egy férfit, az győzelem az önbecsülésüknek.
14 éves vagyok a volt barátom pedig 20.
Egyfolytában próbáltam kihozni a tartózkodásából, mindig ahogy te nevezed "ingereltem". Mert mindig, ha valaki beadja a derekát olyan érzés kap el, h ez az! Kíván! Alig bírja megállni... Kívánós vagyok! Szexi vagyok!
És ez egy fantasztikus érzés.
De tisztában voltam a következményével (persze azért nem szexig menőlég). Viszont soha, de soha nem adta be a derekát...
Így van átlag emberekkel is. És nagyon bravúros ha valaki meg tudja állni.
Viszont én úgy gondolom, olyan nőket aki direkt játszadoznak a férfiakkal nem árt megmutatni, h a másik is eltud vele játszadozni, csak éppen nagyobban.
De mindennek van határa.
Más ha valakit megba'sznak és más az ha brutálisan meger'őszakolnak (aztán meg megölik vagy hagyják őket meghalni a sérüléseikbe...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!