Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit dobjak/"ejtsek" el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit dobjak/"ejtsek" el, hogy utánam hozza az a bizonyos fiú?

Figyelt kérdés

Tetszik egy fiú, akivel 3 napon keresztül egy koleszban leszünk. Összefuthatunk folyosón, udvaron, aulában, stb.

Az lenne a célom, hogy az a fiú odajöjjön hozzám, és megszólítson. (a nevemet tudja,és énis az övét)

Arra gondoltam, hogy "elejthetnék valami kis tárgyat a folyosón a szobája előtt, amit biztos, hogy észre vesz, és visszahozza a gazdájának: nekem.:) A diákigazolványomra gondoltam (egy tokban), mert azon rajta van a nevem, és tudná, hogy az enyém..azt valószínűleg visszahozná. De azzal az a gond, hogy ha nem látná meg, vagy nem ő találná meg, lehethogy nem kerülne vissza hozzám.:S Tudtok olyan tárgyat, amit "eltudnék ejteni" ?:D

2009. febr. 15. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ellenőrző?:D Az úgyse olyan fontos:D

Vagy akár egy füzet, könyv, esetleg az oktatási azonosító kártyád, annak a száma úgyis rajtavan a diákodon.

2009. febr. 15. 18:02
 2/12 A kérdező kommentje:
naa:D a könyv, füzet az joo!!:) köszönööm. és várom a további jó ötleteket.
2009. febr. 15. 18:03
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Én például amikor elmennék elötte kicsúszna a kezemből a füzet vagy könyv vagy valami ilyesmi és ha olyan rendes akkor segít össze szedni vagy ha mész vele szembe akkor a lába közelébe kellene ejteni egy karkötőt,nyakláncot.
2009. febr. 15. 18:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ravasz megoldás:) mi lenne ha egyszerűen csak átmennél hozzá fogkrémet kérni? Kb ugyanolyan szituáció. Valami kis tárgy kell mindenképp amit "nem veszel észre amikor elejted", de az is jó, ha mondjuk az egyik padon hagyod a mappád a neveddel. És az mégse a diákod. Vagy ha a diákodat akarod elhagyni, akkor olyan helyen ahol más nem nagyon jár csak ő.
2009. febr. 15. 18:04
 5/12 A kérdező kommentje:
ne csak a tanszerekben gondolkodjatok, mert nem tanulni leszünk ott:) hanem bulizni:D (éjjel) , nappal pedig verseny lesz.
2009. febr. 15. 18:05
 6/12 A kérdező kommentje:

ez a fogkrémes is joo!!:D csak az a gáz, hogy én nem biztos h átmernék menni, és megszólítani.. mert nyuszi vagyok hozzá.. de így ő jönne hozzám:)

köszi a segítséget! várom még a válaszokat!:D

2009. febr. 15. 18:07
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Ez annyira naivan romantikus :D
2009. febr. 15. 18:23
 8/12 A kérdező kommentje:
:D most miért?:D ha máshogy nem tudok hozzá közelebb kerülni...:P:)
2009. febr. 15. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
hm ha buli is lesz akkor nem kell ez az egész, táncolj oda hozzá és meglátod mit lép! vagy ha nem akarsz ennyire nyomulni akkor csak nézd, és ha észreveszi mosolyogj! ebből csak tudja már!:) (én voltam a fogkrémes:)))
2009. febr. 15. 18:31
 10/12 A kérdező kommentje:

nem olyan bulis lesz:) nem lesz olyan h disco és mindenki táncol v ilyesmi:D ...ez sajnos nem lehetséges.. de köszi megint:)

már régóta ismerjük egymást LÁTÁSból... és mosolyogtam rá eleget, de nem jön oda hozzám:D lehethogy azért mert mindig a haverjaival van:( ...

2009. febr. 15. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!