Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit dobjak/"ejtsek" el, hogy utánam hozza az a bizonyos fiú?
Tetszik egy fiú, akivel 3 napon keresztül egy koleszban leszünk. Összefuthatunk folyosón, udvaron, aulában, stb.
Az lenne a célom, hogy az a fiú odajöjjön hozzám, és megszólítson. (a nevemet tudja,és énis az övét)
Arra gondoltam, hogy "elejthetnék valami kis tárgyat a folyosón a szobája előtt, amit biztos, hogy észre vesz, és visszahozza a gazdájának: nekem.:) A diákigazolványomra gondoltam (egy tokban), mert azon rajta van a nevem, és tudná, hogy az enyém..azt valószínűleg visszahozná. De azzal az a gond, hogy ha nem látná meg, vagy nem ő találná meg, lehethogy nem kerülne vissza hozzám.:S Tudtok olyan tárgyat, amit "eltudnék ejteni" ?:D
Ellenőrző?:D Az úgyse olyan fontos:D
Vagy akár egy füzet, könyv, esetleg az oktatási azonosító kártyád, annak a száma úgyis rajtavan a diákodon.
ez a fogkrémes is joo!!:D csak az a gáz, hogy én nem biztos h átmernék menni, és megszólítani.. mert nyuszi vagyok hozzá.. de így ő jönne hozzám:)
köszi a segítséget! várom még a válaszokat!:D
nem olyan bulis lesz:) nem lesz olyan h disco és mindenki táncol v ilyesmi:D ...ez sajnos nem lehetséges.. de köszi megint:)
már régóta ismerjük egymást LÁTÁSból... és mosolyogtam rá eleget, de nem jön oda hozzám:D lehethogy azért mert mindig a haverjaival van:( ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!