Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is akik nem olyan nagy bulizósak azok hamarabb házasodnak?
talán azért, mert aki sokat bulizik, annak ált. több kapcsolata van sztem. és így megszokja azt h csajok/pasik jönnek mennek, és nem olyan "lekötelezem magam valaki mellett" típusúak :D
észrevételem szerint legalábbis
Igen, mert ők nem tudják mi az igazi élet! :D
De a viccet félretéve elég sok olyan embert ismerek, aki azért nem bulizik, meg pasizik/csajozik, mert nincs önbizalma, pl ezért nem mer táncolni sem. Az ilyenek aztán örülnek, ha valaki szóbaáll velük végül és megpróbálnak foggal körömmel belékapaszkodni. Ha a másik is ilyen, akkor könnyebb dolguk van, és akkor gyorsan összeházasodnak, gyereket vállalnak. Egy részük így valóban boldog, mert örül, hogy van valakije és teljesen kivirul az esküvő után, mintha valami nyomás lett volna rajta előtte. A másik fele pedig az esküvő után azon küzd, hogy tökéletesnek mutassa az amúgy elcseszett életét, tisztára besül a házasságuk egy pár év alatt és csak kényszerből maradnak a másikkal, merthogy nekik ez jutott, úgyse találnának mást...
Sajnos ezt most nem piszkálásképpen írtam, mert bár még csak 26 éves vagyok, rengeteg ilyet látok, főleg a második típus a jellemzőbb, az elsőre igazából csak 1 példát láttam eddig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!