Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mennyi pasi számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyi pasi számít soknak? Hány exet tudtok még tolerálni, ha komoly kapcsolatban gondolkoztok egy lánnyal?

Figyelt kérdés

Ne a szélsőségeket nézzük,hogy valaki még az álló fűszálba is beleül!

Én 24 vagyok!Egyszerűbb életkorhoz kötni és csak 3 pasim volt,szóval én messze távol nem vagyok az előbb leírt fajta,de érdekelne a dolog,hogy mennyi az annyi!

Köszi

2009. febr. 15. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%

Ugyan már! Olvassátok el erről egy szellemes feminista (júj, igen, meneküljetek! :D ), Jessica Valenti könyvét! (Full Frontal Feminism) Nehogy már az legyen itt is, mint Amerikában, ahol a konzervatí keresztények azt mondják a lányoknak, hogy a szextől "bemocskolódnak" (mint egy megkezdett nyalóka - a fiúk persze nem mocskolódnak be a szextől, ezt is figyeljétek) és a szüzességüket őrizni kell! Van erre külön családi ceremónia is. :S (fiúknak nincs, nahát, nahát) Tehát, mondja Valenti, a farok ezek szerint mocskol. :D:D:D Nahát, ezt nem tudtuk.

És ha valaki elveszi egy lány szüzességét, és utána évekig kefél vele, a lány akkor is "elhasználódik"? Érdekes gondolkodás.

Annak a nőnek is összejöhet életében egy 5-10, vagy még több partner, aki nem keresi direkt a minél több emberrel való szexet. Aki partnere simogatásakor képes arra gondolni, hogy úristen, ki érintette őt előttem, az vegyen magának egy guminőt, vadiúj állapotban - azt biztos nem érintette más.

Hypathia

2009. febr. 17. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
21 éves F vagyok, és 2 lánnyal volt eddig dolgom. Ha valakivel komolyan gondoljuk, (házasság pl.) akkor igenis számít hogy előtte hány partnere volt az illetőnek, hiszen sokmindent elárul.
2009. dec. 6. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha két ember komolyan gondolja a kapcsolatot akkor tiszta lappal kell, kezdeni. Tök mindegy hány pasija/csaja volt előtte lényeg, hogy akkor csak az legyen akivel együtt van épp.

Mi van akkor ha van egy lány vagy fiú tök mindegy a példa szempontjából, aki mondjuk 16 évesen összejön valakivel, együtt vannak 2-3 évig és a másik nagyon csúnyán elbánik vele. Kiábrándul az egész szerelem dologból és már úgy van vele, hogy neki nincs is rá esélye, neki az nem való. Nem tud megbízni a másik nemben. Innentől kezdve mondjuk 30 éves koráig csak felszínes kapcsolatai vannak. Senkivel nem jár sokáig, ha komolyra fordulna mindig meghátrál. Így mondjuk 30 éves korára már volt akár 10-12 partnere (az évi egy még annyira nem is sok, főleg ha csak felszínes éppen kibontakozó kapcsolatokról beszélünk). Szal van egy ilyen emberke és tegyük fel 30 évesen egyszercsak találkozik a nagy Ő-vel. Akinél már az első pillanatban azt érzi, hogy ez most valami különleges. és újra hinni kezd a szerelemben. Most akkor ő nem érdemli meg azt, hogy boldog legyen, mert volt 12 exe?

Tudom talán szélsőséges példa volt, de előfordulhat ilyesmi, ha nem is pont így, de előfordulhat.

2010. aug. 18. 23:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy a páromnak elöttem hány volt. Mondjuk én sem mesélek róla.

Véleményem szerint a gyakorláson sok múlik. Ha sokat gyakoroltál, akkor ügyesebb is lehetsz. Márpedíg a kapcsolat több, mint 50 %-a az ágyban döl el még mindíg. Ha ott jók vagytok egymásnak, akkor jó lesz minden. Akkor viszont már nem az a kérdés, hogy mennyit gyakoroltál.

2021. máj. 13. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!