Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít teltkarcsúnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít teltkarcsúnak, húsosnak, kövérnek?

Figyelt kérdés
Itt mindig mennek a kérdések hogy a 80 kg már nagyon sok, akkor már nagyon kövér( itt ugye lányokról van szó). Ezért érdekelne, hogy nektek mi számít teltkarcsúnak, húsosnak, kövérnek?Ha lehet akkor képeket is linkeljetek. 18/l
2011. febr. 23. 22:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
tény hogy az alakja tökéletes:)olyan mint a tánctanárom egy kicsit nagyobb mellel:D
2011. febr. 23. 23:06
 12/30 anonim ***** válasza:
23F milyen feje van annak teee:D
2011. febr. 23. 23:15
 13/30 anonim ***** válasza:

Utolsó,azért figyelj,olyan nő,ilyet te nem fogsz látni sehol se,letolná a bugyiját nem érkeznél szexelni vele,mert elsülnél :D

Többszörös fitnesz világbajnok,sztem gyönyörű ahogy van,meg a haja milyen szép,most a fitt parádén hihetetlen mondom mintha rajzolták volna.

2011. febr. 23. 23:23
 14/30 anonim ***** válasza:

Akkor a tánc tanárod se semmi kérdező :D

Nah az tök jó

2011. febr. 23. 23:26
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez a Tímea fejre elég béna, a teste nem rossz de nincs benne semmi különleges, vannak csinosabbak is szerintem nem egy nagy szám.
2011. febr. 23. 23:46
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

23 éves srác!

ezeken a képeken is bejön:

[link]

[link]

[link]

Már bocs, de ez már nem nő, férfias izmai, teste van, ha neked ez jön be... :D hát lehet, hogy a pasikra buksz.

2011. febr. 24. 00:33
 17/30 anonim ***** válasza:
54%

Az új féligmeddig már barátnőmet nem linkelem be, de neki tökéletes alakja van :) Hosszú lábak, jó mellek, imádom :)

Ja igen, szerintem ilyen kategóriák, hogy teltkarcsú, húsos, nem léteznek, valaki vagy kövér, vagy nem.

Szóval kb van a túl sovány, a sovány, az átlagos, a kövér, a kib@szottkövérrgciork...

Ő túl sovány:

[link]

Mondjuk ő taláán még sovány:

[link]

Ő normál:

[link] (bocs a képért, csak google ezt dobta...)

Kövér, már sztem bőven:

[link]

Kib@szottkövérrgciork:

[link]

2011. febr. 24. 02:10
 18/30 anonim ***** válasza:

Szerintem neki van a legszebb alakja a világon, nem túl sovány, gyönyörű.

[link]

:)

2011. febr. 24. 07:28
 19/30 anonim ***** válasza:

Akkor mutatok másik gyönyörű szép csajt,Tóth Boglárka,szintén fitnesz világbajnok:

[link]

Igen ő is az egyik szerelmem,tökéletes bombanő,ilyen pont az én barátnőm,mint ő teljesen.

23F ismét

2011. febr. 24. 08:50
 20/30 anonim ***** válasza:

Na figyeljétek akkor őt.. Van olyan akinek nem tetszik??

[link]

vagy ők sem rosszak:

[link]

[link]

[link]

Arcra és testre is nagyon szépek.

2011. febr. 24. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!