Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít teltkarcsúnak, húsosnak, kövérnek?
Utolsó,azért figyelj,olyan nő,ilyet te nem fogsz látni sehol se,letolná a bugyiját nem érkeznél szexelni vele,mert elsülnél :D
Többszörös fitnesz világbajnok,sztem gyönyörű ahogy van,meg a haja milyen szép,most a fitt parádén hihetetlen mondom mintha rajzolták volna.
Akkor a tánc tanárod se semmi kérdező :D
Nah az tök jó
Az új féligmeddig már barátnőmet nem linkelem be, de neki tökéletes alakja van :) Hosszú lábak, jó mellek, imádom :)
Ja igen, szerintem ilyen kategóriák, hogy teltkarcsú, húsos, nem léteznek, valaki vagy kövér, vagy nem.
Szóval kb van a túl sovány, a sovány, az átlagos, a kövér, a kib@szottkövérrgciork...
Ő túl sovány:
Mondjuk ő taláán még sovány:
Ő normál:
[link] (bocs a képért, csak google ezt dobta...)
Kövér, már sztem bőven:
Kib@szottkövérrgciork:
Akkor mutatok másik gyönyörű szép csajt,Tóth Boglárka,szintén fitnesz világbajnok:
Igen ő is az egyik szerelmem,tökéletes bombanő,ilyen pont az én barátnőm,mint ő teljesen.
23F ismét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!