Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a mai nőknek nagyon nagyok az elvárásaik, mindenki helyes pasit akar kizárólag, de pasizni nem akarnak?

Figyelt kérdés

Itt az oldal is tele van írva, hogy ha helyes pasi vagy írhatsz meg hasonlók, meg mindenhol, mindenki jóképű/helyes pasit akar, de pasizni senki nem mer/akar, csak várják, hogy majd jön egy 4 a4es oldalt teleírt elvárásoknak megfelelő személy aki megtesz nekik bármit.

Na most én átlagos pasiként lemegyek egy buliba, és bárkihez odamegyek elküld, 20ból 20 csaj, mert csak a helyes pasi kell, akkor meg tegyenek érte, tényleg ennyire értéktelen lenne egy férfi egy nőhöz képest?

Ekkora hatalmuk lenne a nőknek?

2011. febr. 22. 17:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

18:26

Na az ilyeneket utálom mint te?Kinek hiszed magad?

2011. febr. 22. 18:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagyképű, szerintem félreértettél. :/ Én csak annyit mondtam, hogy a fiú szólítja le a lányt, lehet ez konzervatív felfogás, de így tartom helyesnek.

De mondom, szerintem rossz helyen keresel.

2011. febr. 22. 18:34
 13/20 anonim ***** válasza:

18:14-es vok.

Ezt azért nem hiszem el... ha 20-ból 20 elküld, akkor valóban átlag alatti lehetsz.

mi próbálunk tanácsot adni, de csak kritizálsz minket, és nem fogadsz meg semmit.

talán éppen ez a baj, túlzott önbizalom, és/vagy hazudozás (?) ...

1) tegyél a külsőd szebbítéséért

2) ne fullos modellcsajokhoz menj oda, hanem szürke egérkéhez

3) ne mondj ilyeneket, hogy te mindent megteszel, ha nem így van

4) tudd elfogadni a kritikát, és változtatni

5) ne szórakozóhelyen ismerkedj ( m ott csak a legjobb pasik találnak nőt, és többnyire 1 estére).

2011. febr. 22. 18:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Én megfogadom amit írtok ,de ez olyan lealacsonyító, mintha én nem érnék annyit mint más vagy mint ti, vagy mint egy nő, nekem ez nagyon is így jön le.
2011. febr. 22. 18:47
 15/20 anonim ***** válasza:

az van, hogy egy korig ők diktálnak, ez kb. 30 év. azután már változik-változhat a helyzet de addig a nő választ! egy csinos nőnek nem nagy dolog pasizni, akár elég ha lemegy a közértbe. ezen nem kell agyalni, nem kell felháborodni. vagy felnősz a feladathoz és elcsábítod őket, vagy várod hogy véletlen beléd botlik egy csinos lány. az ég kék, a fiatal csinos nőknek nagyok az igényeik, mert megtehetik.

23f

2011. febr. 22. 19:03
 16/20 A kérdező kommentje:
És én mit tehetek meg?Biztosan nekem is van ilyen előny amivel élhetek, vagy nincs?
2011. febr. 22. 19:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Próbálkozz 30 felettiekkel, azok már elkezdtek öregedni, és alaposan visszafaragtak az 1d1óta elváráshegyekből!

Sokszor örülnek ha egyáltalán kapnak f@szt!

2011. febr. 22. 20:34
 18/20 anonim ***** válasza:

hát én a barátomat csúnyának tartottam mikor megismertem. aztán mélyebb, bensőségesebb lett a kapcsolatunk, összejöttünk és már nekem ő a leghelyesebb :$ a belső fogott meg engem nem a kinézet!!!! úgy voltam vele h barátnak még elmegy majd. ezt ő is tudja h nem tartottam helyesnek :D legyünk őszinték, tudom h nem bántottam meg evvel :P

L*-*

2011. febr. 22. 20:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem voltak olyan pasijaim,akikben nem a kinézet fogott meg,mégis bő fél évig együtt voltunk és nem a kinézet volt a szétmenés oka.Nekem pl. a Cesc Fabregas nevű focista nagyon bejön,de nem várom el,hogy már pedig kiköpött olyan legyen a jövendőbeli,mint én.Van olyan nő,akinek meg Cesc nem tetszik.
2015. aug. 3. 20:27
 20/20 KimiKomi válasza:

Általában, ha egy nő elkezd 'pasizni', akkor azt egyből lek*rvázzák...Ezek után szerintem senki nem akarja folytatni, amit elkezdett.

Akkor most mi is a kérdés? :)

2017. máj. 19. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!