Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom h bunkó dolog de hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom h bunkó dolog de hogy csináljam?

Figyelt kérdés

szal tnap elszóltam magam h ma jöjjön el este de most meg gondolom mindenki átélte már h para és antiéletkedv

szal vmi hihető kifogás kellene h este miért nem érek rá

a válaszokat köszi és csak a kérdésre válaszolj lécci :D

tom h bunkó dologra készülök :S

2011. febr. 22. 16:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Beszélgetni? Ha úgy beszélsz mint írsz, akkor nem nagy sikerrel fog folyni a társalgás. Egyáltalán te tudsz magyarul, vagy csak az IQ-d negatív? Lehet, hogy a dugás jobban menne, ahhoz nem kell ész.
2011. febr. 22. 16:40
 12/31 A kérdező kommentje:

sztem érthető lett h kéne vmi szöveg ami hihető és nem sértő

de látom itt csak sznob f@szok vannak és leszarom akkor b.azdmeg ne válaszoljál erre a kérdésre normálisan ...

1 normális válasz olt neki meg köszi de az se az én szitum :)

2011. febr. 22. 16:46
 13/31 anonim ***** válasza:

Jobb lenne ha mindenki lenyugodna ha nem bír magával, és nem szekálná a kérdezőt. 15 éves. mit kell emiatt izélni? Így írta le és slussz. Én megértettem.

Nos kérdéző: Abban viszont igazuk van hogy ne hogy már a takarításon múljon..de én ezt csak kifogásnak látom..ha csak gélsz hogy mi lesz meg miről beszéljetek akkor ne aggódj, jön magától. Inkább ne kifogásokat keress hanem beszéljetek egy jót:D

2011. febr. 22. 16:49
 14/31 anonim ***** válasza:

szerintem ha már áthivtad akk ne mond vissza. figyu...nemkell kitakaritanod ha nincs kedved.max összepakolsz egy kicsit...az ágyad vagy a bent maradt tányérokat..és max néztek filmet,dumáltok..lehet még a végén jó kedvre derit..:)

de ha tényleg nincs kedved hozzá, akk mond h anyád büntibe helyezett mert nem tanulsz..ez mindig bejön :)

2011. febr. 22. 16:52
 15/31 anonim ***** válasza:
Ejnye, bejnye Tömés! Hogy gondolhatsz te ilyet!
2011. febr. 22. 16:53
 16/31 A kérdező kommentje:

utolsó köszi :)

végre még egy értelmes :)

az a gond hogy igazából egész nap szarul is voltam ..sztem vmi vírus és így nagy életkedvem sincs meg nagyon fáradt vok nem szeretem a koránkelést...:S

de megpróbálom max mondom neki h inkább sétáljunk vagy valami :)

2011. febr. 22. 16:53
 17/31 A kérdező kommentje:

még egy köszi :)

lehet h jólesz mert kaptam egy 1-es tegnap arra ráfoghatom...:)

nemtudom h most mit csináljak akkor...:D

na de mindegy köszi :D

2011. febr. 22. 16:54
 18/31 anonim ***** válasza:

Ma már kihalt a maradék őszinteség is az emberbő?

Ugyan miért olyan nehéz azt mondani neki, hogy "tudom, hogy tegnap megígértem, de ma nagyon rossz napom volt, semmi kedvem semmihez, és így nem szeretnék találkozni, mert amúgy is csak untatnálak így"...vagy valami ehhez hasonló. Amit érzel. Ez olyan nehéz??

2011. febr. 22. 16:55
 19/31 A kérdező kommentje:

utolsó

nem nehéz,gondolkoztam ezen is csak tuti h megsértődne vagy nemtom de gondoltam ha van más lehetőségem vmi emészthetőt kitalálok...

de lehet h mégis azlesz amit mondtál

köszönöm...

2011. febr. 22. 16:59
 20/31 anonim ***** válasza:

16:49-es.

Hát ha szarul voltál meg nem érzed jól magad, akkor hagy lehet hogy tényleg nem lenne jó sem neki sem neked. Egyszerűen mondd neki az igazat h rosszul érzed magad most és halasszátok el máskorra! megfogja értenni!:D És addigra meg pakolj össze;)

2011. febr. 22. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!