Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne ezt a fájdalmat ki űzni belőlem? Pár tanács kellene de nagyon mert bonyolult a helyzetem.
ne gondolj rá..
de nem értem, ha kis időről volt szó miért kellett egy szexkapcsolat..
jaj, Kedves Kérdező, Neked sürgősen szakítanod kell!
Az érzések a másik iránt meg majd elválnak utána.
Csak szépen lassan, sorjába...
semmi gond nincsen, nyugi. előfordul ilyesmi. csak mássz ki belőle mihamarabb.
van olyan hogy egyszerre 2 embert is szeretsz, kell egy kis idő, amíg egyikük javára dől el a mérleg. de szerintem ha úgy érzed, hogy szerelmes lettél valaki másba, ez a kapcsolat a vége felé közeledik. csak ha valaki fontos neked, természetes, hogy nem akarod elhagyni, megbántani, és úgy érzed, hogy szükséged van rá. de talán arra kéne törekedned, hogy elszakadj tőle, lassanként... mert az, hogy másra gondolsz, nem azt mutatja hogy ez a kapcsolat rendben lenne részedről...
lehet hogy ilyen "kiszeretni" valakiből...
Lehet, hogy nem vagy a szexpartneredbe szerelmes, hanem a szabadság lehetőségét szeretted meg benne, és az hiányzik.
Egy biztos, ne csald meg a párod, mert mindketten tönkre mentek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!