Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen problémát okozhat az életemben férfiak terén, ha az apámmal nem túl jó a viszonyunk?
Olyan 4-5 éves koromig jó volt, aztán valamiért megromlott. Köszönünk egymásnak és ennyi, letudtuk a beszélgetést. Nagyon rossz :( Egyfolytában dolgozott, így úgymond az életemben férfi nem is volt/van. Így bele gondolva olyan rossz, hogy engem sosem ölelgetett férfi ( az apám) és olyan rohadtul vágyom rá. Már az sem érdekelne, ha egy tök idegen tenné, csak férfi legyen :( ( Az apámmal való viszonyom megjobbítására vonatkozó kommenteket inkább ne, mert nem megy (hosszú sztori)
Lehet valami problémám a férfiakkal később ? Vagy nagyobb az esélyem erre, mint annak, aki szerető, törődő apával nőtt fel ?
( Ezt csak így tök névtelenül és így is csak zárójelben jegyzem meg, hogy az idősebb férfiakatt "férfiasabbnak találom, mint a korombelieket.)
Nekem sem jó a viszonyom apukámmal. És nekem sem lesz soha jobb. Úgyhogy én dafke nem olyan pasit fogok választani magamnak. Úgyhogy reménykedem...
Egy időben én is az idősebb férfiakat tartottam vonzónak, aztán rájöttem, hogy ők már egy csomó mindent megéltek, amiből kimaradtam, ellentétben a velem egykorúakkal. (Persze ez az idősebbek iránti vonzódás csak plátói volt.)
19/L
Szerintem ezzel nincs semmi baj hogy az idősebbekhez vonzódsz,a legtöbb mai fiatal lány,azokhoz vonzódik!Ami nem is csoda mert ezek a mai 18-20 éve csávok olyanok mint a kis bu.zik,vagy mint egy hímringyó!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!