Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók gyakorlás? Normális?
Figyelt kérdés
Még soha nem csókolóztam ,ezért kérdezem , hogy normális , ha a kezemen gyakorlom ? mondjuk két ujjammal , mintha száj lenne vagy a kéz fejemen . Mit gondoltok erről ? : )
15/L
2011. febr. 20. 16:42
11/23 A kérdező kommentje:
Héé :DD Nem ajánlatokat szeretnék ,bár köszönöm , jól esik ,de olyannal szeretnék , akit tényleg szeretek , az a romantikus faja vagyok :D 16 leszek egy hónap múlva és attól félek , hogy egyre feszélyezettebb leszek :/, de tényleg nem akarok csakúgy smárolni valakivel. Ez lehet már nagyon nyálas , de én ilyen vagyok :S
2011. febr. 20. 17:14
12/23 anonim válasza:
És merre laksz?:) Ugye nem pesten? :$
13/23 A kérdező kommentje:
Budán :DD
2011. febr. 20. 17:26
14/23 anonim válasza:
Hm gazdag vagy?:D nemám, én kicsit messzebb tőled..mondjuk nem vészes. szóval? xP
15/23 anonim válasza:
szerintem teljesen felesleges gyakorolni. a kezed nem hasonlítható össze más szájával: nem ugyanolyan, nem is csókol vissza.
amikor lesz valaki, akivel élesben csinálod, kb 10 percbe se telik, mire rájöttök, hogy mit hogyan kell csinálni, vagy mit hogyan nem
16/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Csak félek , hogy elrontom.
Miért érdekel ,hogy gazdag vagyok-e ? :S
2011. febr. 20. 17:33
17/23 anonim válasza:
nem érdekel csak szórakozni akartam h budán laksz :)
am hogy nézel ki?
én 197magas, 80kg, zöld szem barna haj:P
18/23 A kérdező kommentje:
Szökés barna haj(hátközép) , zöld szem , 168 cm és 58 kg .
2011. febr. 20. 17:37
20/23 anonim válasza:
a csókot nem lehet elrontani! ez jön reflexből :) a kezedet meg minél hamarabb cseréld le! pl: rám :D (csak viccelek) 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!