Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan srácrol mint ez? (Többi Lent)
Kedves Inkább kisé lányos természetű tehát nem szeret verekedni inkább romantikus, szeret, a barátnőjével leni szeret beszélgetni. Kék a szeme barnás szőke haj.. Elégé elereszted a hajad filing szeret vásárolni és költeni (Táncolt) Nem szeret bulikba járni és elég nehezen enged fel ujjismerős előtt (1-2óra alatt kezdel beszélgetni) Nagyon vicces és aranyos szereti, ha foglalkoznak vele Nagyon érzékeny lelkű nehéz felidegesíteni, de ha valaki eléri, nagyon kiborul és agyonveri az illetőt..
Mit gondoltok egy ilyen srácról?
nem esetem.kicsi férfiasságot gyerekek!:D
feminista világ.." agyon kiborul és agyonveri az illetőt.. "ezjó,ez tetszik:))
2.valaszolo,jot nevettem :D
kedves kerdező:
szerintem aranyos vagy meg midnen,olyan Gombi féle a valo vilagbol,vagyis én ezt veszem le a szövegedből :)
nagyon ari vagy,én birom az ilyen pasikat-de valojaban csak barátnak. probalj picit macsos tipusra valtani,de nem kell teljesen megvaltoznod,csak egy picit hiányzik belőled a macsó:D
de amugy minden rendben van veled
amugy helyes srác vagy?:D csak ugy megkerdezem :)
file:///C:/Users/Gabesz/Desktop/K%E9pek/....jpg
file:///C:/Users/Gabesz/Desktop/K%E9pek/spis...jpg
:) Másold ha nemlehet klikelni:)
fested magad? :/ nemááár! :S amugy tök helyes lennel
:))
nincs valami oylan képed,amin jobban latni a arcodat?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!