Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » MIt gondoltok erről a srácról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt gondoltok erről a srácról?

Figyelt kérdés

[link]

főleg lányok válaszát várom :)

2009. okt. 8. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Melyikről?

Akik ilyen tanfolyamokat csinálnak, azok csúnyán le akarnak valakit húzni pénzzel. Akik meg elmennek rájuk, azok veszett nagy idióták.

Csajozni NEM lehet megtanulni jegyzetfüzetből. Oda kell menni, tucatszor pofára esni és a tapasztalatból gyarapodni.

2009. okt. 8. 08:06
 2/8 A kérdező kommentje:
egyetértek.. :) csak érdekel mások véleménye arról a srácról aki a tanfolyamot csinálja.. nekem nem sitmmel valami vele.. csak nemtudok rájönni h mi. :)
2009. okt. 8. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:
hát elég furcsa...
2009. okt. 8. 09:14
 4/8 kolosszus22 ***** válasza:

A videót meg kell nézni! Nos, én férfi vagyok, de egyet értek veled kérdező, nem ok a csávó teljesen. Van igazság abban amit mondd a nőkről, csakhogy a nők sem egyformák. A végén amikor benyögte az MSN-es csajról, hogy az biztos elkezdett masztizni, hááát ott leesett, hogy kamuzik sokat, látszott is rajta, hogy még maga sem hiszi el amit mond. Szal ez a gyerek valójában sokkal kevésbé ügyes mint ahogy előadja magát.

22/F

2009. okt. 8. 10:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen!

Tényleg nem stimmel vele valami! Mer saját maga lenni. Na ez nem stimmel.

:-D

2009. okt. 8. 10:18
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. :) amikor benyögte h biztos masztizik... :D ott énis vidultam egy sort... :)
2009. okt. 8. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Mr. PUhApo:cs (:

kamu

2009. okt. 8. 12:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Ezt én nem hiszem el. Remélem, hogy csak kamu. Elég idióta, és ez még nem is fedi a valóságot...
2009. okt. 8. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!