Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakori, hogy az a fiú aki apa nélkül nő fel egyszerűen nem lesz "tipikus" fiú/férfi?
Ez egyébként furcsa dolog, de nem tudom hogy milyen reláció van a kettő között.
Szerintem ez nem feltétlen igaz, de lehet egyes embereknél, hogy ez tényleg nagyban befolyásolja a viselkedését.
Van egy ismerősöm akit az anyja nevelt fel és 2 nővére meg 1 húga volt, de tök pasis volt.
Mindenesetre majmoknál végeztek kísérletet, és furcsa mód genetikailag valahogy a fiú majmok az autókat választották, a lányok meg a babákat.
Mindenesetre ilyenkor le kell szarni azt mi van ha nem vagy ugyan olyan mint a többi. Basszus, mindenki különböző akar lenni, de valahogy mindig oda lyukadunk ki de azért jó lenne az "átlagba tartozni". Sztem jobb ha inkább különbözöl.
nem baj az, vki kimondottan szereti az ilyen srácokat(nekem van 1 nagyon jó haverom, és mindig ilyen lányos dolgokkal foglalkozik, pl. a divattal, fotózássall, stb.)
nincs ezzel semmi baj. én + pl. gyerekkoromban gördeszkáztam, és fociztam, m a környéken csak fiúk laktak, és velük játszottam.
meg tudok szerelni 1 rádiót, értek a műszaki kütyükhöz stb. ...néha furán néznek, h lány létemre ezeket vágom.
ettől te nem vagy kevesebb, rosszabb ember, h máshoz értesz, és nem vagy átlagos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!